Ustvari, možete imati zdravu kosu u boji, evo kako | BA.inspinre.com
Šminka

Ustvari, možete imati zdravu kosu u boji, evo kako

Ustvari, možete imati zdravu kosu u boji, evo kako

Suhoća i kovrdžava kosa jednostavno ne idu zajedno! To čini duboko uređaj tako presudno. Redovni i konzistentan duboko uređaj rutinu je još važnije kada se brinu o boji tretirane kovrče.

Često nam se govori koliko je važno duboko uređaj je rutinski prirodne kose, ali razumijevanje koliko je važno da nam zadržati više dosljedan. Umjesto da gleda duboko uređaj kao poseban tretman, posebno s obojenu kosu, moramo za početak vidi kao ključni korak u našoj režimima.

Od nedavno bojenje mojoj kosi sam Pazite da sam duboko uređaj ispravno, tako da ja ne gubim vrijeme. Evo kako.

Vremena za pripremu

Nanesite 2-4 članovima i Rake

load...

Previse? Stvoriti balans!

Ja uvijek koristiti kremasti duboko uređaja ili maske za kosu tako da jednostavan za korištenje previše. Važno je da se stvori ravnoteža ipak! Ako glob duboko uređaj, ti bi mogao biti gubljenje proizvod, koji niko ne želi da radi. Fokusirajte se na premaz svaki pramen.

Grabljama i zaglađivanje (ne GLOBING) proizvod na možete izbjeći gubljenje proizvod i novac! Izaberite duboko uređaj koji je specijalno za obojenu kosu. Moj trenutni favorit je SheaMoisture je JBCO Jačati, Grow & Restore tretman maska.

Crack Kodeksa

Tajna dobiti dobar tretman duboko uređaj je vodeći računa da uređaj ide duboko! Da biste to učinili zanoktica, koja je vanjskom najviše kaput vratilo kose, treba otvoriti. Postavljanje plastičnu kapu ili vrećicu preko glave nakon primjene duboko uređaj u pun pare tuš, ili čak sjediti pod kapuljačom za kosu sa toplotnom sigurno kapu na neko vrijeme. Na taj način ćete otvoriti one zanoktice desno gore! Sam gotovo udvostručio svoje duboko učestalosti i vremenu uređaj sada kada mi je kosa obojena. 3-4 puta mjesečno, a za oko sat vremena. Učiniti ono što radi za vas i vaše raspored!

Hladnijim bolji? Zapravo, da!

Sada kada zanoktice je kosa su otvorene želite svaki pramen da uhvati sve ukusan duboko uslovljena dobrota je! Da biste to učinili morat ćete isprati hladnom vodom da se zapečati i zatvorite kosu cuticle.Previous za bojanje svoju kosu bih koristiti hladnu vodu, ali sam primetio razliku sa hladnijom vodom. Ako perete kosu pod tušem i ne želim da završi svoj tuš s zamrzavanje, pokušajte pogotkom ručni tuš glava koje možete koristiti da se ukaže i isperite.

Da li razmišljate o bojanje vaše kose? Javi mi šta pitanja koja imate o promeni! Javite mi u komentarima ispod, i ne zaboravite da slijedite moje blog- KG Lifestyle za više ljepote, kose i modna inspiracija!

load...