Usluga pretplate za kućnu kozmetiku za kovrčavu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Usluga pretplate za kućnu kozmetiku za kovrčavu kosu

Usluga pretplate za kućnu kozmetiku za kovrčavu kosu

Članovi NaturallyCurly zajednica žele o preuzimanju njihove kovrdžava i teksturom kose stvari u svoje ruke. Toliko, naime, vidjeli smo porast u broju nas čini kose i vlasišta za čišćenje, uređaji i tretmani u našim kuhinjama. Ovo je poznato u zajednici kao DIY, ili uradi-sebe, i to je jedan od najboljih načina kako bi bili sigurni vaše kovrče su sve hranjive tvari i pažnju koju zaslužuju.

DIY je pokušao i pravi način da se volimo na kosu i vlasište, ali ponekad sastojci su teško pronaći ili imate bukvalno voziti dodatni napor da se stavke koje je potrebno da svoje ciljeve DIY proizvod dogoditi. Pa, postoji lakši način da se sve što je potrebno da se proizvodi koji su se sa svojim standardima: CurlMix!

CurlMix nudi DIY kutije za NaturallyCurly čitaoce da žele da kreiraju svoje zdrave proizvode za njegu kose sastojke-prožet. Ova kutija pretplate usluga brodovima jednostavan za korištenje DIY za njegu kose receptima proizvoda i svih prirodnih sastojaka ljudima kovrdžave, coily i valovit Tresses.

load...

Ono što možete očekivati ​​sa svojim CurlMix DIY kutija iskustvo:

Pretplata kutija usluge su veliki za svakoga!

Od kovrdžav on-the-go ostati-at-home profesionalaca, ova vrsta usluga nudi izuzetnu pogodnost svima.

Mjesečne kutije pretplate sadrži sve prirodne sastojke, tako da kovrdžav može izrezati sljedeće kemikalija iz svojih redovnih redovno održavanje i održavanje kose:

DEA

Formaldehid

Mineralno ulje

Vazelin

Parabene

Parafin

Ftalata

Sulfati

Iako točne mjerenja nisu uključeni u receptima, primit ćete detalje o sastojcima i dobiti instrukcije o miješanja proizvoda putem online tutorial video. CurlMix isporuke sastojak će se promijeniti svaki mjesec, tako da se mogu kreirati i koristiti razne svih proizvoda za njegu prirodne kose.

Na primjer CurlMix DIY iskustvo, kliknite na sliku iznad da vidi Mint Chocolate čišćenje kosu i maska ​​recept, video, i konačne rezultate!

Spreman da se vaš prvi DIY kutiju sastojaka?

CurlMix informacije pretplate vam je na raspolaganju danas. 

load...