Upoznajte svog najboljeg prijatelja na lenjim jutarnjim satima: Suvi usisivač | BA.inspinre.com
Šminka

Upoznajte svog najboljeg prijatelja na lenjim jutarnjim satima: Suvi usisivač

Upoznajte svog najboljeg prijatelja na lenjim jutarnjim satima: Suvi usisivač

Volim trik za kosu uštedu vremena. Nema vremena za shampoo i isfenirajte kosu ujutro? Izmaglica na neki šampon za suvo pranje, a ti si oslobodio se nekoliko minuta za kafu. (Jedan od mojih Faves je Oribe suhi vosak u spreju). A sada je potpuno nova vrsta proizvoda za izradu vaše kose izgledaju polirani: Ovo se zove suho uređaja, i oni omekšavaju i glatka kosa uz minimalan napor. Evo kako da biste dobili najviše od njih:

Šta suho uređaji rade?

Spray suho dužine, a završava sa suhim uređaj, a ti zamagljivanja kosu finim slojem hranjive ulja i sastojaka za kosu ravnanje kao ovlaživači, objašnjava kozmetički kemičar Ron Robinson. Dry uređaji su dizajnirani da SPRITZ na dovoljno samo da bi vaša kosa sjajnija, glatko i mekše (nešto kao tretman duboko uređaj), bez rizika od overapplying ili dlaka za izradu masna, kaže on. Bonus: Ako FlatIron ili uviti kosu nakon nanošenja suho uređaj, agenti uređaj će pomoći spriječiti lom. Potražite suho uređaja s arganovim uljem (u Oribe suhu kosu) ili suncokretovog ulja (u Suave Dry regenerator i Oscar Blandi suhi šampon).

load...

Kada bi trebalo da ih koristite?

Kad god vaša kosa je u potrazi suho ili prljav. Možete cilj suhi šampon na korijene i suha uređaj na dužini i krajevima, a kosa će skoro, gotovo izgleda kao da si uzeo vremena da isfenirajte sa okruglom četkom. Oni su također odlično za ravnanje flyaways, omekšavanje grube ili previše izbeljene kosu i čineći kosu izgledati all-around više polirani na dane kada se nije potrudio da ga stilu.

Koji ne bi trebalo da ih koristiti?

Ako je vaša kosa je sklona tražim žilavo ili mlitavo, da bi bilo mudro da se drže podalje, jer suho uređaji mogu sputavati vrlo tanke kose. I iako sadrže skrob da apsorbiraju neke masti, izbjegavati ih zamagljivanja pravo na korijene. Ako imate kovrdžavu kosu, slušajte Dry uređaji ne glatka ili povećati kovrče. Znam, zvuči kao da će biti super za to, ali veruj mi-a vrlo ljubazni kolega pokušala ga, a on ju je kovrče izgledaju fazi. Vaš kovrče možda dopasti ova ulja, ali i dalje ćete morati koristiti styler za pregib definicije.

load...