Ultra Violet pohvale: boje i boje pantona u godini | BA.inspinre.com
Šminka

Ultra Violet pohvale: boje i boje pantona u godini

Ultra Violet pohvale: boje i boje pantona u godini

Pantone objavila Color of the Year za 2018. I to je ultra-poseban.

Ultra Violet, PANTONE 18-3838 da budem precizniji, izabran je kao simbol umjetničke intuicije, otpornost na status quo, i kreativnu slobodu koju ćemo svi idealno ponesu sa nama u novu godinu. Sa pobuna na našim glavama ulazeći u 2018. Godine, zašto ne odražavaju da se u našoj kalemova, kao i? Ovih pet radili, i oni su tako sjajno!

I da, dobro, puritance boja, možda sam shimmied oko samog PANTONE broj Ultra Violet produžen ljubičaste porodicu, ali ova boja kraljevski potresa, tako da imam 0 kajanja. Udari me.

Ili još bolje, pogledajte ove prekrasne 'dos!

Boja Shift Box pletenice

A post by TB :) (@ tekema31) dijele Pro 11, 2017. 05:32 PST

Tri-Color Tekema je na ovim kutiji pletenice, oni idu iz duboke duboke tamne u živo ljubičice, a dole u Ultra Violet teritorija u nevjerojatno hipnotizirajući efekt. Nikada ne možete imati previše boje odjednom, a ove galaksije kosa nije došao da se igra sa bilo kome od nas. Stellar rad!

load...

Twistouts za bojenje Za

A post ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ PATRICE Renee (@ patty.pepper) dijele na Dec 7, 2017 u 09:49 PST

Svi već znaju koliko sam uplašen za podizanje moja boja ili umire moja kosa na bilo koji način. Da, čak i da je sprej koji izlazi Halloween oko. Ali Patrice ovdje je dala sve CIJELI. HEAD. U ovom raskošnih boja. A onda je uzeo na odmoru, momci. Velika kosa, velika ogrlica izjava, velike zabave? To je trostruko twistout prijetnju.

Lukav Koordinacija!

A post by Megan Renee '(@blackactuary) dijele na Nov 14, 2017 u 18:25 PST

Ja ne kažem sve je potrebno pokrenuti vlastiti biznis u skladu sa svojim opreme sa zaštitnim stilova, ali ja i ne kažem da ne bi trebalo, u redu. Megan pokreće Sweet Izgleda Prikupljanje i ona je službeno preuzeo u svom lavande leptir mašne / tregerima combo sa bojom coodinated pops ljubičice u svom kukičane puffy screws.Too sladak, ne mogu ga uzeti. Ali ne mogu uzeti par svojih optočen tregerima, bio sam jako dobar ove godine, hint hint.

Boje na Loc

A post Tenecia T. (@ liveandlearn219) na Jul 20, 2015 zajednički u 13:10 PDT

Tenicia nije imala taj pogled na trenutak, ali sada kada je vreme dobio hladno, zar nismo svi zamisliti odmor s bijelim pijeskom? Ove ultraljubičasto spirala Locs bi samo o bilo koji dan osjećam kao odmor, čak i ako okean je načine daleko. Kome treba obale s valovima ovih namotaja čine?

.me. Radim. Ali ona izgleda fantastično.

Peekaboo Purple

Ne zaboravite prvo pletenice G? Čini se kao da je juče da je nervozan zbog proklizavanja alopecija i stražnjica-utrnulost, a sada je pogleda. Ona je odrastao tako brzo! Ali ovaj prvi set imala u mješavinu crne i ljubičaste u svom debiju, plus pop podudaranje karmina (još jedna stvar koju sam gura na nju, muahahahaha). Ako odgovara boje naglasak na svoj ruž za usne već stvar ™ nije, to bi trebalo da bude. Zamislite to: #accentmatching. To je savršena.

Dakle, ono što mislimo nošenja ova nijansa? Da li ga probati? Ili već imate vi?

Ne možete reći da je coilies se ne ubijaju, ali mi želimo da vidimo alllll svi. Tag nas @naturallycurly sa svojim Ultraviolet brave i da vidimo kako naš kovrčava zajednica nema boja u pravu!

load...
load...