Ulje od grožđa ostavilo mi je kovrdžavu kosu ravno i suvo | BA.inspinre.com
Šminka

Ulje od grožđa ostavilo mi je kovrdžavu kosu ravno i suvo

Ulje od grožđa ostavilo mi je kovrdžavu kosu ravno i suvo

Naša Q & A točki omogućava našim posvećenih članova kovrčava zajednica za objavljivanje, pitajte i odgovoriti na pitanja sve stvari za kosu u vezi. Budite sigurni da svratim da se uključe sa drugima kao ti i zaraditi bodove pri tome! Član Godluvsme101 (3C) odgovoreno na ovo pitanje:

Pitanje:

Odgovor:

Važno je razumjeti kako ulje brtvljenje radi. Grožđa ulje ne prodire moći dovoljno jaka da ništa osim sjediti na vrhu kose, djelujući kao kišobran zaštite od klime koja bi inače sisati vlagu iz vaše kovrče. Grožđa poznat je i kao nosilac nafte, što je nešto što su ljudi u kombinaciji sa eteričnim uljem kako bi se vlaže.

U zavisnosti od toga šta vi pomoću grožđa ulje u kombinaciji sa, predlažem testiranje i druge kombo bilo proizvoda ili operateri, kao svaki radi drugačije.

load...
To je kemijski obrađen

Ulje sjemenki grožđa je prošla kroz rigorozan proces ima svoju ulja izvađen iz grožđa, prolazi kroz mašine, imaju otapala heksan, što je zapravo otrovan. Dakle, do vremena kada je u sebi i poslati lokalnog distributera snabdijevanje ljepote za vas da kupite, to je oplemenjena, kemijski mijenjati, a zatim neke. Potražite riječi "hladnopresovanom" na etiketama za sirovi proizvod u svom pravom obliku.

Pospem na shea maslac

Sljedeći put kada pokušavate da zapečati vlage, dodati sloj shea preko kosu nakon što se prijave ulje. Za mnoge kovrdžav kao što si ti sa suhu kosu, to se obično čini čuda.

Maslinovo ulje + Kokosovo ulje

Također, koristite kokosovo ulje ili kao pred-poo ili losion na svježe oprana kosa. Poznato je da ublaži neravnine kose i dodati definiciju na spirale. Ja koristiti ekstra djevičansko maslinovo ulje, a ovo je ujedno veliki probija vratila kosu i kada se koristi s vodom na bazi odsustvo-u, to je sjajno za visoke poroznosti kose.

Potraži ove
  • H & B Ulja hladnopresovanom Nerafinisani Raw kokosovo ulje
  • Eden Body Works Coconut Shea Leave-In
  • African Pride Olive Oil Miracle Growth ulje
  • Nubijski baštine EVOO Pre-Poo tretman

Imaju valovit, kovrdžave, ili coily Q?

Želimo da imate najzdraviji, najsrećniji kosu moguće! Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno posjetite našu Q & A Sekcija za koristan savjet od kovrdžav kao što si ti!

load...