Twisted sista curl aktivira crme za Wash n GO curls | BA.inspinre.com
Šminka

Twisted sista curl aktivira crme za Wash n GO curls

Twisted sista curl aktivira crme za Wash n GO curls

Kada me Twisted Sista zamolio da okušaju Curl Activator Crème, skočio sam u prilici! Iako nosim isto ol 'frizuru svaki dan, volim probati nove proizvode na mom srednje teksture 4C kovrče kad god mogu.

Osim dijeljenje koliko dobro moj voljeni 4Cs odgovor na ovo uvijanje krema s tobom, htio sam da ponudim kovrdžav sa labavija obrasce drugačiju perspektivu. Zato sam zatražio pomoć kolega prirodno kovrčavu urednik, Cristina Cleveland. Hteo sam da naučim ako bismo oboje žeti prednosti kada se koristi isti pregib kremu!

Nastavite sa čitanjem da nauče kako je moj 4C TWA i Cristina 2C valovi su odgovorili na uvijanje kremu u ovom Twisted Sista pod pokroviteljstvom post.

Gerilyn 4C Teeny Weeny (još Mighty!) Afro

load...

Svakog dana, u bilo koje doba, moj lokne žeđ za vlagu. To nije zbog nedostatka brige; to je jednostavno njihova priroda. Pronalaženje pravu kombinaciju dnevnih hidratantna ulja za njih može biti izazov, zbog čega mislim da je Twisted Sista Curl Activator Crème je pobjednik za moju TWA.

Evo i zašto:

To je super lako se primjenjuju na svježe oprana i sectioned se TWA!

Ako niste u cocktailing odsustvo sukoba sa uljima za kosu, to je u redu. Rotora krema je puna kokosa i avokada i badema ulja koje su savršene za namotaja koje treba cijeli dan hidrataciju. Iako sam koristio samo pregib kremu za vrijeme mog pranje-i-go dan, našao sam da mi kovrče nije izgubio vlagu, osjećao super mekim satima, a nije pao žrtva u smislu halo na kraju mog rada dan. Ovaj pregib crème će dobro odgovoriti na podne TWA vode spritzing pauzu kada želite osvježiti svoj kovrče.

Iako sam imaju tendenciju da overpour i primjenjuju hidratantne proizvode za borbu protiv suho kovrče, stvarno mi se Twisted Sista podstiče čvrsto namotana kovrdžav poput mene da koristite svoj proizvod slobodno.

Dakle, da - definitivno preporučujem da 4C kovrdžav koriste Twisted Sista Curl Activator Crème zajedno sa svojim trenutnim TWA stajling i njegu kose rutinsko održavanje. Mislim da je to definitivno dobitak za one od nas u potrazi za pranje-and-Go hidratantnu kremu koja douses ne samo kovrče u prirodnim uljima, ali i kuca kovrče od dok povećanje tih pojedinačnih namotaja.

Iako sam definitivno ću zadržati ovu kremu u svom repertoaru, pitao sam se... Će Cristina imaju sličan ukus za to?

Nastavite sa čitanjem da saznate!

Cristina Too Cute 2C Bob

Budući da je Rockstar da je ona, Cristina je vremena od svojih redovnih stila i održavanje rutinu da probaju rotora kremu kako bi mene i cijelu našu povratne zajednice o tome dati.

Da vidimo šta ona ima da kaže o tome!

load...

Kao i mnogi kovrdžav tamo, Cristina je avanturistički kada je u pitanju usvajanje novi proizvod koji ne mora nužno biti dizajniran za nju specifičan uzorak ili tekstura.

"Shvatio sam da je moja kosa ne izgleda kao kovrčave djevojke na bocu, ali su mnogi od mojih Holy Grails dijele moj tip 3 i tip 4 kolege ovdje na NaturallyCurly tako da nikada ne dozvoliti da me zaustavi od otkrivanja novih proizvoda, ", rekao je Kristina.

"Sa Twisted Sista Curl Activator Crème Otkrio sam da mi je kosa imala vrlo skokovito kovrče i valove sa dovoljno samo držati", rekao mi Cristina, "Kada sam diraj mi kosu ne izgleda kao da ima bilo koji proizvod u to uopće, ali svjetlo čekanje je značilo da sam mogao osvježiti svoju kosu na dan 2. I 3. S vodom sprej bocu i malo više proizvoda. "

Kao što je spomenuto, volim koristeći veće količine proizvoda u mom 4C TWA. To nije slučaj u ovom slučaju sa Cristina 2C kovrče.

"Za moj stil i kosu tip, volim koristiti veličine Dollops-za minimalni iznos-samo četiri graška najbolje rezultate. Koristeći malim količinama svaki put znači da ne morate brinuti o mojoj kosi se opterećena tokom sedmice ", reče ona," Ja stvarno vjerujem da sa pravom tehnikom i odgovarajuću količinu proizvoda, možete pronaći go-u proizvod čak u formuli koja nije posebno izrađen za vaš tip kose. "

Poneti Savjeti iz Cristina 2C Styling rutina koja Svi kovrdžav mogu koristiti

Cristina je bio dovoljno ljubazan da mi prođe kroz nju stil rutinu, što je otvorilo oči jer sam oblikovati moje kovrče na sličan način, iako naši pregib obrasci su potpuno različite.

"Na svježe očišćeno i razvezane kosu, prijavio sam svjetlo sprej ne ispire sa kose i izbrisana moja kosa suva sa mikrovlakana ručnik, a onda dozvolio da se to počne da djelomično suho", rekla mi je: "Mislim da je to kad sam primijeniti oblikovanje proizvoda da mokra kosa mi je kosa navija se tražim stan. Jednom mi je kosa počela da se osuši, uzeo sam dva veličine graška količine Twisted Sista u mom dlanu i protrljala ruke zajedno, tako da su ravnomjerno obložena. "

"Onda sam okrenuo glavu naopako i scrunched proizvod kroz desnu stranu moju kosu. Ja sam isto s lijeve strane. Primjenom u rubrikama mi pomaže da budem siguran da nisam propustio nikakve mrlje ", rekla je," Onda sam flip moju glavu uspravno, a u ovom trenutku možda imam malo kovrča, ali ja ne brinem previše o tome frizz. Jednom mi je kosa osušena 100% vazduha koji normalno sortira samo od sebe. "

Od 2A do 4C, Vaš Curls će imati koristi od Twisted Sista Curl Activator Crème

Kao što možete vidjeti, ovaj pregib crème je kao svestran kao i kovrče koje vole da se upije u! To je bez sulfata, parabena, ftalata bez i sadrži kokos, avokado, i badema ulja. Ima sve što si žele u jednom proizvodu! Bez obzira na vaše pregib obrazac ili tekstura, ti uvojci će dobiti poticaj ishrane i vlage. Sretna, sretna ti!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...