Treba li da kosim kosu pod tušem | BA.inspinre.com
Šminka

Treba li da kosim kosu pod tušem

Treba li da kosim kosu pod tušem

Međutim, često postoje neželjene posljedice, kao što su način na koji možda mislite da ste štedi vreme perete zube pod tušem, ali su i uvođenje novih bakterija u ustima. Kada je u pitanju perete kosu pod tušem za uštedu vremena i rada kroz klupka, to je sličan scenario. Iako može izgledati lakše češlja kosu pod tušem, to ne znači da je to dobra ideja. Postoje prednosti i mane u otpetljava i mokro i suho, to ovisi o vašem tipu kose i stanje vaše kose kao što niko neće najbolje raditi za vas.

Evo nekoliko razloga treba imati na umu kada češljanje pod tušem.

Kosa je više ranjiv

Kosa je više ranjiv kada je vlažan. Kose koja je oštećena, već krhka, ili u ugrožena država postaje još sklona pucanju kada je mokar. Čak i kosu koja je relativno zdravo može uzeti na štetu od češljanje kose u tuš. Češljanje kroz zaplete pod tušem može dovesti do više kose baci od onoga što se smatra normalnim ili zdrava.

Kosa lakše zapetljanja

Dio problema sa češljanje kosu pod tušem je da mokre kose lakše zapetljanja nego suvu ili vlažnu kosu. To je dvostruko whammy jer dok možda mislite četkanje pod tušem postaje knots se lakše, to je zapravo doprinosi više gubitka kose. U suštini, vi stvaranja dodatnih zapetljavanje.

load...

Kosa klompe svoj odvod tuš

Kada perete kosu, možete prirodno izgubiti nekoliko vlasi. Očešljaj u tuš i tražite dvostruko niti izgubili. Gdje oni niti se obično završi? U svoj odvod za tuš stvaranje klompe i pitanja skupe vodovod.

Kako otpetljati pod tušem

Uprkos tome, mnogi kovrdžav ne smatraju da njihova kosa koristi od proklizavanja otpetljava kosu kada je mokra. Ako želite da otpetljati pod tušem, evo nekoliko savjeta kako pomoći spasiti niti. Imajte na umu da to ne će u potpunosti zaštititi vašu kosu od oštećenja izazvanih mokrim četkanjem.

1. Koristite širok zubima češalj ili prstima
2. Ne češlja kosu dok pod mlazom vode
3. Prvi Nanesite uređaj

Da pomogne prstima ili široke zub češalj slajd kroz bilo čvorova ili klupka, velikodušno primijeniti uređaj sa svojim niti prvi. Budite sigurni da kupite uređaj koji pruža mnogo klizanja.

Kao NaturallyCurly na Facebook-u za više kovrdžave kose i otpetljava tipova.

Da li imate popularne NaturallyCurly Tuš češalj? Dobiti ovdje.

load...