Top 10 savjeta za prekrasnu kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Top 10 savjeta za prekrasnu kovrdžavu kosu

Top 10 savjeta za prekrasnu kovrdžavu kosu

Ako ste u potrazi za ultimate kovrčava djevojka vodič, zašto ne prati moje 10 pregib zapovijedi ispunjen sa savjetima da svaka kovrčava djevojka treba biti svjestan!

1. Položite Off the Heat

2. Reći ne Poo

Šamponi sadrže natrijum lauril sulfat da, iako efikasno čisti, može biti preoštra na kovrčave kose - to trake svoj niti od svega, uključujući i prirodna ulja svoj skalp proizvodi. Odlučite se za šampon bez sulfata umjesto. Nekoliko kovrčava omiljene zajednice su Aubrey Organics Honeysuckle Rose šampon, Bee Mine Botanički šampon i DevaCurl DevaCare Low-Poo.

3. Deep Stanje i vlaže

Prirodna ulja vaše vlasište proizvodi, sebum, može trajati duže do kraja vaše kovrče, ovisno o tome kako čvrsto su spiralno. Da bi zadržali svoj kraj i ostatak kose hidratizirana, na redovni duboko uređaj tretmana najmanje jednom mjesečno. Ako niste uključeni duboko uređaj (ili kako kovrdžav ga zovu, "DC") u svoju rutinu, pokušajte uvek popularan SheaMoisture Raw shea maslac dubinski tretman maska, Ouidad Curl oporavak Melt-Down Extreme Repair regenerator ili EDEN Bodyworks Coconut Shea All Natural maska ​​za kosu.

load...

4. Narežite ručnik

Ručnici imaju velike vlakna koja se pričvršćuju na vaše kovrče i upiti vlažnost. To može stvoriti trenje, kovrča, a možda i lom. Umjesto da koristite ručnik, umjesto toga koristite pamučne majice.

5. Style When Wet I ne diraj 'Til Dry

To je mnogo lakše da se prijave proizvode na kovrdžava kosa kada je vlažan ili mokar. Nakon frizuru, nemojte ga ponovo dirati sve dok ne bude 100% suhe da izbegne frizz.

6. Izbaciti Četke

Četkanje tvoju kovrče, pogotovo kada su suha, može dovesti do oštećenja i lom. Umjesto četkom, odlučite se za širok zupčasti češalj ili prste i otpetljati kada je vaša kosa zasićena uređaj u tuš.

7. Ne Zaboravi Difuzor

Ako nemate vremena da se emitirati suho, pobrinite se da vaše udarac postavke za kosu je pri malim brzinama i laganoj vatri. Uvijek koristite difuzor za ravnomjerno distribuirati toplinu. U suprotnom ste puše vrući zrak na jedan dio u jednom trenutku. Koristeći difuzor možda i pomoći da se podstakne definiran pregib obrazac.

8. Dry Cut

Za većinu kovrčava djevojkom, to je teško dobiti na suhom rez, jer nema dovoljno stilisti iskustva u rezanje prirodno kovrčava. Kovrčava kosa ima oprugu faktor što znači da može rastegnuti tako da neće dobiti isti oblik rezanja vaša kosa mokra ili ispravljene. A suvo rez može pomoći da se osigura vaše frizura je još. Najpopularnija metoda suho rezanje kovrče je poznat kao Deva Cut. Možete tražiti Deva certifikat stilista i pročitati recenzije u našoj sekciji salonima.

9. Ananas

Ljulja ananas da spavaju na satenskim jastučnicu će osigurati svoj stil se održava preko noći i spava na satenski jastučnicu će vam pomoći zadržati većinu tog vlage u kosi. Postoji mnogo različitih načina da ananas kosu, ali je osnovna ideja je da okupi sve svoje uvojke na vrh glave i vezati ih labavo sa frizuru ili marame. U jutarnjim satima, uzmite niz ananasa i spot tretirati bilo koji od oblika kovrče.

10. Ne Covet Ostalo Curls

Možete diviti svojim Curlfriend uvojci izdaleka kao inspiracija, ali na kraju treba voljeti i prihvatiti lokne ste dobili. Sve počinje sa samoljublje!

load...

Pazi mi video

Ovdje je moj englesku verziju. Imam i španski verzija - kliknite ovdje da biste ga gledati!

Javi mi ako postoji drugi pregib zapovijed da sam izostavio.

load...