Top 10 kovrdžavih šišanja za muškarce | BA.inspinre.com
Šminka

Top 10 kovrdžavih šišanja za muškarce

Top 10 kovrdžavih šišanja za muškarce

Dok kosa ne razlikuje između pola i pola i naše ženske saveti mogu vam koristiti bez sumnje, rezovi može biti druga priča. Dakle, samo za vas, razgovarali smo sa nekim stilistima iz svih krajeva da se njihove preporuke o kovrčava rezove za dečke!

Foto ljubaznošću @KONSTANTINOSGAVRIAS

1. Curly n 'Chic Cut

Stylist: Christo, globalni umjetnički direktor Christo Fifth Avenue i Curlisto Systems

Christo: Umesto brijanje, ovaj stil treba smanjiti samo škarama, dok primjenom Diametrix metode rezanja Tehnika kako bi teksturizira prirodni valovi lepo da sedi. Ako je vaša kosa je na deblje strane, pitajte svog stilista da ga oblikovati u skladu s tim u lice okvir, s nekim slojevima isprepliću kovrdže jedna u drugu i smanjenje težine. Da bi se održao ovaj stil dnevno, koristite veličine nikla dab losiona PLUS i češlja prst vrh neposlušnu Paste + i lagano SCRUNCH kroz kroz glavu. Neposlušne Paste + je i svoj go-to proizvod za drugi i treći dan za kosu.

load...

Ko to izgleda najbolji na?

Ovaj rez i stil najbolje radi na srednje do dugačke kose.

Foto ljubaznošću Capella SALON

2. Contemporary Fro

Stylist: Shai Amiel, vlasnik Capella Salon

Shai: Chuli je sve o kosi. On voli da jedinstven izgled. On je želio da bude svestran za njegovu karijeru, tako da može nositi bilo čisto ili neuredno. Dao sam mu čistu obris, ali je dodao slučajan uvojke da mu dam mogućnost nošenja to malo fanki previše. Hteo sam da ima mnogo tijela pa sam smanjiti vrhu kratko da se slaže sa njegovim kraćim rese. Istakao sam mu lice s kraćim kovrče svuda da se stvori više pokreta.

Ko to izgleda najbolji na?

To je odlično za ljude koji žele jedinstven izgled koji će dati izjavu!

Foto ljubaznošću POSH SALON

3. Prirodni spavali i Slojeviti

Stylist: Annette Norwood, vlasnik i stilista na Posh Salon & Color Bar

Annette: Duži vrhu poboljšava formiranje izdužene pregib za postizanje teksture i omogućiti svaki pregib da se predstavi. Omogućavajući ne tako izvajanom perimetar daje ovoj frizuru neke dugovječnosti između rezova.  

Ko to izgleda najbolji na?

Ja bih preporučio ovu frizuru za svakoga od studenata koji idu duže između rezova, stručnoj čovjek koji se ne boji da pokaže svoj brave!

Foto ljubaznošću SALON PURPLE

4. Young Business

Stylist: Terry Whiddon, Salon Vlasnik i stilista na Salon Purple

Terry: Micah je profesor na koledžu, pa je želio nešto jednostavan i elegantan. Ovo smanjenje je učinjeno pomoću "Otvoreni Curl System", koji se obavlja pomoću konveksne i konkavne slojeva, odricanjem standard 90 i 45 stepeni uglova. Tradicionalni vodiči nisu koristili jer sam koristio svoj oblik glave da stvori konačan izgled.

Ko to izgleda najbolji na?

Ovaj rez će izgledati odlično na bilo koji mladi profesionalni sa blagim količinu dužinu koja želi da bude moderan i zabavan.

load...

Foto ljubaznošću Capella SALON

5. Shag

Stylist: Shai Amiel, vlasnik Capella Salon  

Shai: Daniel je umjetnik i htio da zadrži svoje dužine. Odlučili smo stvoriti izgled koji se može nositi čistim i sjajnim ili neuredan i pahuljasto. Muškarci vole imati frizure koja se može nositi za različite prigode i imaju drugačiji osjećaj. Sačuvao sam obris teška, ali oslobođen svih rasutih na unutrašnjosti glave. Ovo omogućava kosu da ima puno kretanja. To će izgledati sjajno na prvog dana, pa čak i bolje od četvrtog dana jer će oblike dopustiti kosu da se proširi i imaju kovrdžanja dati drugačiji osjećaj.

Ko to izgleda najbolji na?

Ovaj oblik radi odlično za ljude koji žele dužu kosu, ali ne sviđa mi se da se osjećaju teške na glavi. 

Foto ljubaznošću JASMINE SANTIAGO

6. Tapered & Slojeviti

Stylist: Jasmine Santiago, frizer i tekstura specijalista Na dlake Pravila Salon

Jasmine: Kada razmišljam o najboljem šišanje za muškarce sa kovrdžave kose, postoji nekoliko faktora uzeti u obzir. Nekoliko od njih su oblik lica, poželjan dužina kose, stezanje u prirodnim uvijanje. Ovo smanjenje posebno može biti laskavo za niz pregib obrazaca i tipove kose ako prilagoditi svojim stilista.

Ko to izgleda najbolji na?

Ovo sužava rez sa slojevitom vrhu definitivno može prevesti lijepo na različitim tipovima kose, dužine i pregib obrasce. Vjerujem pronalaženje veliki frizer koji razumije kako pristupiti kovrdžava kosa je jednako važan kao i pronalaženje pravo rez.

Foto ljubaznošću @JOHNVANBEBER

7. Sportski, Edgy

Stylist: Terry Whiddon, Salon Vlasnik i stilista na Salon Purple

Terry: John kosa je kovrdžava kada ima više dužina, ali on voli da nosi kratko i sportski / nervozan još čist. Što mu je kratku kosu mu dozvoljava da koristite proizvode kako bi njegova kosa kovrdžava ili talasasta i omogućava mu da ustane i počne svoj dan brzo. Ako imate labave kovrče, možda ćete izgubiti izgled ih prilikom skratila kosu kratko, jer nema dovoljno dužine za njih da se formira.

Ko to izgleda najbolji na?

Foto ljubaznošću @NEELLOVESCURLS

8. North Melbourne Look

Stylist: Neel Morley, vlasnik i stilista na Neel Loves Curls

Neel: Ovaj stil je kratak sa strane i uklapa u vrhu kovrče sa malo dodao dužina na frontu. Ponekad mi obrijati strane, kao neki naši gosti osjećali kao da sa strane raste prebrzo.

Ko to izgleda najbolji na?

Foto ljubaznošću @DICKEYRULES

9. Big & Slojeviti

Stylist: Anthony Dickey, vlasnik i stilista na dlake Pravila Salon

Anthony: Ja sam to uradio slojevita rez na Warner mu dati što više volumena moguće. On raste svoju kosu i voli to velika. Prvo, oprala mi to sa kosom Pravila noćna krema za čišćenje i otpetljati. Zatim smo uslovljeni sa dlake Pravila Quench regenerator dodatno omekšati i izdužiti namotaja. Dalje, upropastio mi ga sa fen i češalj vezanosti pomoću dlake Pravila Prehrana ispire se ovlaživač. Nakon što su pripremio pramenove i ispucale vrhove, pažljivo češljana i smanjiti za precizan oblik. On će se vratiti u 3 mjeseca i ponoviti!

Ko to izgleda najbolji na?

Ovo izgleda sjajno na nekoga s dovoljno prirodnog volumena da zadrži slojeva na visokom nivou. Međutim, to je svestran i može se koristiti na mnogo različitih tipova kose, ali će izgledati malo drugačije svaki put. 

Foto ljubaznošću @NEELLOVESCURLS

10. Jon Snow

Stylist: Neel Morley, vlasnik i stilista na Neel Loves Curls              

Neel: Zahvaljujući Game of Thrones, vidjeli smo veliki skok u muškaraca posjeti za rezove običaj uvijanje. John Snow je jedan od glavnih likova u TV seriji i ima malo raščupana, srednje dužine kovrče. Rez mora biti samo dobro za kovrče ovog gosta kao preveliku težinu i dužinu na dnu može stvoriti strašne trougao izgled. Ovi ljudi obično žele nizak frku izgled. Tokom dana on može imati svoju kosu vezan, ali voli da nosi ga za vikende. Kao što svi znaju, lokne donose ti mnogo pažnje (čak i ako ne možete uvijek žele).

Ko to izgleda najbolji na?

Za više savjeta o stajling kovrče za muškarce, pogledajte odjeljak naše muške od NaturallyCurly!

load...