Top 10 dodataka za kosu za decu | BA.inspinre.com
Šminka

Top 10 dodataka za kosu za decu

Top 10 dodataka za kosu za decu

Kosa pribor su jednostavan način da dotjerati jednostavan outfit ili samo dodati dodatnu dozu ljupkost za vašeg mališana kosu. Pogledajte ove pribor 10 kosa za djecu koji su sigurni da vam se srce tapkanje.

1. Dlake mašne

Foto ljubaznošću @sxylvvlori

Dodavanje gigant luk na malo dijete je siguran da se pojavi na metar ljupkost. Probajte premade luk sa snimak ili beretku prilog ili otvorite svoj tvrđom traku materijala. Povucite kosu u visoki rep, fina beba dlake, i dodajte luk!

2. Ukosnice

Foto ljubaznošću @brandirell

Nisu svi dodaci moraju biti prevelike. Ukosnice dodati dodir girliness na frizuru vaše kćeri. Oni obično se nanose klizi u otvoreni kraj u kosu, a onda pukne ih zatvoriti. Pokušajte ovaj divan stil koji uključuje Kovrčava vrpce ukosnice na uvrnut pola pola-dole kikice.

load...

3. Twinbead Bubble rep držači

Foto ljubaznošću @_grace_by_faith_

Mjehurić gumica su oko godinama, a mnogi od nas može ih se u našim svoju kosu u jednom trenutku. Koristite ih za rep, u pletenice, ili pokušajte kreativni stil kao što je ovaj koji uključuje nekoliko uvrnut rep prešli neku drugu.

4. Turbani

Foto ljubaznošću @ key.lyric

Turban je šik dodatak ormar bilo djeteta. Ostavite neke ili sve od kose ušuškana i odabrati svijetle, bold boje da izdvajaju ovog ljeta. Ovo turban sa lukom ima naša srca topi.

5. Headwrap

Foto ljubaznošću @boy_and_babe

Marame dolaze u različitim grafike i boja i može se lako držati kosu u stranu tokom Heatwave. Postavite kosu u visoki rep ili punđu onda vezati jedan oko perimetra glave u luk ili čvor.

6. Hats

Foto ljubaznošću @discocurls

Jedan od najlakših načina da zaštitite svoje dečaka ili devojčicu od sunca je da prikrije sa šeširom. Odaberite sa širokim obodom, stil kašika, ili slame za 360 pokrivenost diplomu ili bejzbol kapu na hlad lice i dodati dodir plijen.

7. Perle

Foto ljubaznošću @theannmariejohn

Perle može biti šarene način da se doteram pletenice i obrte. Oni dolaze u različitim bojama, veličinama i materijalima. Ovaj kreativni stil ugraditi veće kuglice sa hrabar shemu boja na svakom pojedinačnom pletenica.

8. Trake

load...
Foto ljubaznošću @ riley.b.rell

Trake su još jedan jednostavan dodatak koji dobro rade na sve dužine kose. A krpa materijal može biti omotana oko glave ili možete se odlučiti za standardne plastične trake za glavu da je siguran oko gornju polovinu glave.

9. Ribbons

Foto ljubaznošću @ la.luna.hairstyles

Trake su došli dug put od standardne luk u rep. Plete ih u pletenice dodaje boje, teksture i sigurno će biti stil privlačan za mladu damu. Ovo djelomično pleteni stil je savršen za rođendane i slikanje u školi.

10. Cvijeće

Foto ljubaznošću @ tammi.diversified

A gigant cvijet (stvarni ili lažni) možete dodati dodir prirode plače ili pletenicu-out. Probajte suncokreta, božur, ili ruže stavlja iznad uha do ulepšati jednostavan frizuru.

Koje su neke od svojih omiljenih kosu pribor za djecu? Neka prirodno kovrčavu zajednica znati dole u komentarima.

load...