Top 10 afro boginja | BA.inspinre.com
Šminka

Top 10 afro boginja

Top 10 afro boginja

Dlake na ovih vodećih dame je legenda. Mi pričamo o tome, mi blog o tome, i priznajem - možda bismo prikupiti njihove slike za inspiraciju.

Erykah Badu

Iako joj je potpis sky high-amo je perika, gospođa Badu je to kul da teže za BAA.

Jill Scott

Glumica i Grammy nagrađivana pjevačica Jill Scott dokazuje da jednostavno afro može biti razigran i seksi.

Leela James

Gritty R & B pjevač Leela James ima veliki glas i još veći 'amo! Njena obiman kosu čini izjavu, baš kao i ona soulful glazbe.

load...

Shingai Shoniwa

Dynamic basist i pjevač britanskog benda Noisettes stilova nju 'amo na načine koje nikada nisu ni mislili prije!

Esperanza Spalding

Stojimo strahopoštovanje prema njoj amo! A ako joj je prekrasna kosa ne uhvatiti vašu pažnju, njen gladak glas i elegantan bas igranje treba.

Muhsinah

Ona je napravio ime za sebe kao mlade producent i pjevač, turnejama sa zajedničkom i osvajanja Grammy za svoj rad sa R ​​& B duo The Foreign Exchange. Svom prirodnom frizure su jednako kreativni ima svoje muzičke sposobnosti.

India Arie

Moramo Arie zahvaliti našim prirodnim himnu kose - "I Am Not My Hair"! Ona je to pletena, izabrali ga, pa čak i obrijao ga! Njen inspirativna muzika je pomogao generacije prihvate svoju prirodnu ljepotu.

load...

Janelle Monae

Njen pozitivan muziku, zanimljiv stil, a Afro Pompadour je zgrabio pažnju Vogue.

Nneka

Nigerijski-rođen Nneka je međunarodno poznata pjevačica i tekstopisac koji je na turneji sa Nas i Damian Marley. Pojačajte zvuk na nju singl "Heartbeat", i protresite amo!

Lauryn Hill

Ko bi mogao zaboraviti L. Boogie? Iako je vjerojatno najpoznatija s njom Locs, Hill je potresla da dobri stari Afro s vremena na vrijeme.

Mislim da je neko propustio? Ostavite komentar ispod i recite nam koji mislite bi trebalo da bude Afro boginja.

load...