To je razlog zašto su tvoji izlazi sisati | BA.inspinre.com
Šminka

To je razlog zašto su tvoji izlazi sisati

To je razlog zašto su tvoji izlazi sisati

Pomislili biste twist out stil će biti jednostavan: samo da dodam neki proizvod, twist kosu, i postaviti preko noći u pravu? Pa često za mnoge od nas, to jednostavno nije tako lako kao što se čini. Ovo su razlozi zašto je vaš obrt nije uspjelo i pretvorio sve u redu:

To je vrijeme za Trim

Dobri rezultati stil su ostvarive kada je vaša kosa u zdravo stanje. Ako vaša kosa je proredila, neujednačen i ispunjen špagu da će to biti teško da bi bilo koji stil izgleda dobro. Pogotovo kada radite twist istakli oblik svojim krajevima su u stvari jer su potpuno izloženi.

Nisi otpetljati Your Hair Temeljno

Pobrinite se da vaša kosa zaplet besplatno radeći u rubrikama i pazeći svaki pramen je razvezane prije nego što okrenete. To je dugotrajan više vremena, ali vi ste vjerojatno da imaju bolji ishod. Koristite patka račun snimke odvoji kosu, a veslo četkom i ili širokim zub češalj za otpetljati. 

load...

Utvrditi da li You Like vlažno ili suho frizuru

Za neke od nas to jednostavno ispadne bolje da se osuši stil i obrnuto. Koristim preferiraju suho stajling, jer sam osjetila kao da mi je kosa postala više smanjenim i suha, ali to je bilo prije nego što sam otkrio novi omiljeni proizvod koji ću doći do kasnije. I dalje osećam da moja kosa ima manje skupljanja kada je stilu dok suho, ali ako mi se ne čeka oko za to sam otvoren za mokro stajling. Ukratko mokrim stajling često ne proizvode više lokne, dok će vam suho stil dati najviše ispružila punom ishod. Morat ćete eksperimentirati i vidjeti što želite najbolje. 

Niste našli Vaše Sveti Gral proizvoda

Postoji tona proizvoda prirodne kose na tržištu, problem je pronaći pravo jedan za vas. Neki će Riddle kosu u pahuljicama ili čak osušite kosu dajući vam strašno rezultate. Nažalost, morate proći kroz proces pokušaja i pogrešaka da vidim šta je najbolje za tebe. Treba li polazište? Vidi moj preporučuje stranice proizvoda. Jedna stvar koju bih predložiti pokušava pjene postavke. Koristio sam ORS Postavljanje Pjena na moju kosu dok mokrim i zaljubila sam se u rezultatima. Pjene će vam dati dugotrajniji čekanje i oni eliminirati kovrdžanje. Možete, naravno, prvo dodajte svoj omiljeni kremasti proizvod za neke vlage, ali moraš probati pjene zajedno sa s njim.

Nanesite Dovoljno Napetost se korenima

Kada nemate dovoljno pažnje primjenjuju se korenima svoj krajnji rezultat je upravo vezan za sranje. Prednje i zadnje moje kose promašiti lako bez mene čak i stavljanja u mnogo truda. Međutim, srednji dio gdje je dominantan moja 4c kosu teksture zahtijeva više napetosti da biste dobili dobar rezultat. To znači da moram da radim manji preokreta i pobrinite se da stisak moji koreni čvrsto, ako ne to samo izlazi prilično neposlušnu. Za one koji imaju problema držeći svoj korijene možda želite pokušati snimke da ih učvrstili.

Veepeejay pomoću klipova za više istezanje na dan svog pranja.

Coil Vaš Ends

Krajevi kose će učiniti ili slomiti preokret iz stilu. Kada se bliži kraju svog twist umjesto čvrsto uvijanje sve do kraja, dodati malo proizvod na krajevima i namotaja ga oko prsta. Ovo izbjegava lom kada uklanjate preokret i to vam daje ukupnu bolji pogled jednom kada uklonite twist. Možete odabrati da koriste valjci na krajevima kose, kako bi se osiguralo da imaju glatku izgled.

Pobrinite se vaša kosa potpuno suva pre vađenja Twists

load...

Ako uklonite obrtima dok su još mokre, vi ste vjerojatno naići neki frizz. Ti želiš da ti kosa biti vlažne sa proizvodom prilikom ugradnje obrtima, ali ako se previše zasićenih to može napraviti svoj put sušenja izuzetno dugo.

Izbjegavajte Preko paperjem i Separating Vaš Curls

Naravno, želite da vaša kosa da se malo tijelo, ali ako preko opaperjati ćete izgubiti definicija i izazvati kovrdžanje. Mnogo ravnosti vidimo dolazi iz korijena, tako pokušati paperjem svojim korijenima, sušilo za penis, ali ne češljaj kovrče.

Bilo koji drugi sugestije koje smo propustili? Javite nam u komentarima ispod!

Ovaj članak je napisao Ariane od BlackNaps.org i objavljen na CurlyNikki.

load...