Tekstura na pistu pomera nyc | BA.inspinre.com
Šminka

Tekstura na pistu pomera nyc

Tekstura na pistu pomera nyc

Prošlog subotu preko 400 gostiju doputovali iz svih krajeva zemlje u New York da prisustvuju TextureMedia-a "teksture na pisti," istinski epske proslave kose kao modna sadrži kreativnog tumačenja teksture od vodećih stilista u Arrojo, Curls Unleashed, kosa Pravila, Matrix, i Minardi Luksuzni Care Color.

Za događaj, Grad Vinarija SoHo je je pretvoren od koncerta do bahate kuću mode u kompletu sa 40 metara pisti. Uveče izbačen utakmicu u VIP / Mediji pregled pokroviteljstvom plače tokom koje VIP gosti i mediji, uključujući i pisaca iz New York Timesa, Essence, Afrobella i Kim Coles, uživao čaše prošeka i krstarili sponzor stolova proveravao razne prikazuje proizvoda i razgovor sa stilom timova. Oko 7 sati, svjetla prigušena i prepunoj kući okupilo se oko fazi pistu da uživaju u sat vremena na modnoj reviji čiji je domaćin TextureMedia predsjednik i suosnivač Michelle Breyer i Taren Guy (Taren916 YouTube) sadrži najnovije trendove u teksturi i haute couture kosu.

load...

Izdvajamo iz reviju su:

  • Maggie Mulhern moderne Salon Media šutiranja sa šou sa pozdravnim govorom koji je govorio o važnosti uloge koju kosa igra u modi.
  • Nick Arrojo predstavljanju novog Arrojo američki Wave, najnovija u teksturu tehnologije po uzoru na rastući globalni pokret kovrče i valove.
  • Kovrče Unleashed je dr dlake i viši Nastavnici Willie Malone i Zac Britt tousling oslobođenog i živu uvojke svojih modela.
  • Publika izbijaju u Cheers kao dlake pravila 'show-čepom isao tamo-amo binu sa predivnim kosu koja je bila lako 2 metra u promjeru (nevjerovatan geometrijski, štampan iz jednog komada pantalone).
  • Matrix neo-Victorian šetalište modela postavljena na simfonijsku verziju Nirvana "Smells Like Teen Spirit" sadrži plastično pločama, uvijen, i pletenicama.
  • Kreativnu upotrebu boja za poboljšanje teksture u Minardi Luksuzni Color Care show. "Obično moram boju stila", objasnio je direktor dizajna Stephen Wang. "Ali ovaj put sam se da stil u boji!"

Tokom večeri, tweetove od prisutnih i online-gledaoci su predstavljena u realnom vremenu stream projektovane na obje strane pisti, omogućavajući iskustvo događaj koji se dijele na globalnom nivou kao što je bilo.

"Bio sam na puno Fashion Week stranaka", izlila jedan polaznik. "Ali, teksture na pisti je apsolutno jedan od najboljih koje sam ikada bili u i ne mogu čekati dok se svi vi to iduće godine!"

Ovdje su neki od naših odabranih fotografija od večeri:

Polaznici predstavljaju ispred live Twitter stream.

Kovrdže rep na njihov izlog stolom.

Kim Coles i Afrobella pokazujući svoje teksture i boje.

Kovrče Unleashed viši Nastavnici Zac Britt i Willie Malone poziraju sa svojim modelom.

Matrix Umjetnički direktor Daniel Roldan pozira sa jednom od njegovih neo-viktorijanski nadahnute modela.

Minardi Luksuzni Care Boja kreativni tim: Mark Mileti, Stephen Wang, i Sony Hy poziraju sa svojim ultra-plava, ultra-tekstura modela.

load...

Dickey i Kara Hair Pravila poziraju sa svojim 70-Halston model ere inspiraciju.

Tekstura izbliza stolom dlake pravila.

Domaćin Taren Guy i Dickey Hair pravila.

Tekstura Mavens: Empress Ri, Taren Guy, i Michelle Breyer.

Kovrče Unleashed tim pokazuje svoje nedavno predstavljenim proizvodima.

Tweeting žive na ovom događaju.

Matrix Umjetnički direktor Nick Stenson objašnjava svoju viziju na modnoj pisti.

Nick Arrojo govori o novom Arrojo američki Wave.

Domaćin Michelle Breyer i Taren Guy.

Matrix model.

Live Twitter feed projektovanih pored pozornice.

Gosti dijele osmijeh na modnoj pisti.

Mushiya The Damn salona.

Radost, volonter TextureMedia, i Cassidy Blackwell, Event proizvođača.

A gost napusti sa svojim teksture na pisti goodie torbu.

Lena Arrojo.

Minardi Luksuzni Care Color Design direktor Stephen Wang i Minardi modeli.

Kosa Pravila model.

load...