Tata uče kako da rade kosu, male devojke se raduju | BA.inspinre.com
Šminka

Tata uče kako da rade kosu, male devojke se raduju

Tata uče kako da rade kosu, male devojke se raduju

Ne zaboravite onih dana kada tata je bio zadužen za naše higijene i održavanja za dan, a mama je bila daleko? O, blažena tragedija.

Ako samo Tata je imao pristup jednom od ovih klasa koje nudi Upper West Side, Manhattan Cosy Cuts za djecu salon.

"Tate žele da uče", rekao je Cosy Friedman, vlasnik salona. "Čuo sam da cijelo vrijeme. Ali, možete vidjeti odmah na igralištu čija je kosa je uradio njen tata. Zaista smo morali početi sa osnovama ovdje."

U ponedjeljak rano ujutro, kćeri u rasponu dobi od 3 do 9 prisustvovao klase, što je na kraju se toliko ispunjena do posljednjeg mjesta, tako da otac-kćerka Duos morao biti okrenula. Sjednica je trajala 45 minuta, počevši sa savjetima za četkanje i otpetljava. Zaključeno je sa dva bezvremenska frizuru vježbi: konjskim repom pletenicu i pleteni lepinja. Devojke iz publike činilo uglavnom oduševljen za primanje ovih stilova, vjerovatno zbog svoje široke popularnosti iz filma Frozen.

load...

Puno radno vrijeme otac i proizvođač odjeće Ricky Zinn je izrazio potrebu da nauče kako se to kosi njegove kćeri je trebalo da odrastaju sa samo muške braće i sestara. "Odrastao sam sa braćom, tako da ne znam ništa o tome."

U ponedjeljak rano ujutro, kćeri u rasponu dobi od 3 do 9 prisustvovao klase, što je na kraju se toliko ispunjena do posljednjeg mjesta, tako da otac-kćerka Duos morao biti okrenula.

Još jedan radni otac kovrčave kose kćeri, David Shapiro, prisustvovao klase educirati se na styling jedinstveni "vadičep poput 'teksturu svoje kćeri. "Ja da joj spremni u jutro - moja žena ide rano na posao, ali moram da idem kosu dijelom dadiljom.".

Ira Cohen je pravnik po struci i tata po defaultu. To ne znači da nije bio i voljni da nauče kako da se brinu za prirodno kovrčavu kosu svoje kćeri. "To je potpuno drugačija situacija", rekao je on.

Jedno mjesto više je Zinn imao problema pomoću igle Bobby dali tokom konjski rep tutorial. "Ako pustim, ova stvar je ići."

Iako su ovi očevi borili da se prilagode trikove za oblikovanje i održavanje kose njihove kćeri ', niti jedan odustao od inicijative. I uticaj ove klase će, nadamo se pratiti za salone i gradova koje dolaze.

Definitivno smo da vidim više tate spremni, željni, i mogli da uđu u svijetu za njegu kose za žene s povjerenjem - pogotovo ako je to za njihov broj jedan djevojka, njihova kćerka.

load...