Talasni manifesto: Ja svakodnevno šampon | BA.inspinre.com
Šminka

Talasni manifesto: Ja svakodnevno šampon

Talasni manifesto: Ja svakodnevno šampon

Ako ste družili sa prirodno kovrčavu devojke za bilo koji iznos od vrijeme, vi ste vjerojatno čuli za djevojke koje zajedno pranja. Ovo je odličan način da se brine za prirodno kovrčave kose - sve dok vaša kosa to cijeni.

Za žene sa valovite kose, međutim, često je druga priča. Mnogi wavies, posebno onih s tanke kose, ne može jednostavno prihvatiti metode ne-poo, low-poo i ko-pranje. Umjesto toga, oni moraju obaviti kompletan pranje svaki dan. Ako si to ti, ti si u dobrom društvu!

Sacred Šamponi

Za mnoge wavies, šampon je apsolutni imperativ od prljavštine i ulja može izgraditi i povijati kosu. Za ove wavies, ko-pranje zapravo može ostaviti mnogo proizvoda za sobom. Rezultat je mlitavo i beživotno talasa premazan proizvod nakupljanje.

load...

Osim toga, dok je bez sulfata šamponi su svi bijes među prirodno kovrčava djevojkom, wavies ih pronaći da bude prava noćna mora jer oni nisu u potpunosti očistiti kosu i vlasište. Zbog toga, mnogi wavies mora shampoo dnevno - ili na minimum, svaki drugi dan.

Šamponiranje Daily

Kako bi se dnevni šampon bez oštećenja vaše kose, trebate koristiti blagim šamponom. To ne mora biti bez sulfata ako to ne radi za vas, ali ne koristite ništa preteška ili gusta. Umjesto toga, pokušajte nešto svjetlo poput Jessicurl nježna Lather šampon. Za razliku od većine pojašnjenje šamponi, koja se može isušiti vašu kosu, ovaj nježan poo će ostaviti svoju kosu natopljenom bez vaganja dolje. Bonus: možete čak i da ga koristite kao lice i tijelo!

Valovita Mogućnosti

Ako ste valovit koji želi da se malo zabavimo brigu o kosi način čitate o online, pokušajte podešavanje proizvode za vaš tip kose. Umjesto da viri sa jedne vrste šampona koji bi mogli biti dobro za vas, ali to čini preteška za stalnoj eksploataciji, mogli rotirati dana da ga koristite. Neki wavies i kovrdžav izabrati da koristite clarifier jednom nedeljno i nisko-poo ostatak vremena.

Na kraju, možda samo da je morate držati uz blagi šampon, i koristiti ga svakodnevno izbjeći proizvod izgraditi i masti.

load...