Tajna je da pobedite u bitci sa tvrda voda | BA.inspinre.com
Šminka

Tajna je da pobedite u bitci sa tvrda voda

Tajna je da pobedite u bitci sa tvrda voda

Pa šta bi ti trebao raditi osim testirati svoje vode, dobiti filter, i nadam se da živim u gradu sa najboljom vodom iz slavine? Pa, ako imate puno minerala ili kontaminanata u vodu, a vi jednostavno ne mogu priuštiti filter tuš, možda želite probati bilo šampon ili šampon. A šampon će ukloniti sve naslage od zagađivača životne sredine i proizvoda iz vašeg uvojcima. A šampon je posebno dizajniran za uklanjanje teških naslage iz tvrde vode minerala, bazenske vode kemikalija, a redovna ostataka proizvoda za kosu. Helaciju šamponi imaju sastojke koji pridaju nečistoće, minerala i toksina koji se zatim ispere.

Mnogi helaciju šamponi sadrže etilendiamina tetraacetic kiseline ili EDTA. EDTA vezuje se za bilo kakav trag metal, tako da je vrlo efikasan u ove vrste šampona za njih izvadite iz vaše kose. Helaciju šamponi su izuzetno sušenje, pa čak i više nego razjašnjavanje šampona, ali ako je potrebno onda ga upotrijebite, a zatim vlaže Dickens iz kose! Duboko stanje, da li je vruće tretman ulje... Kako god da se osigura, jer ne samo toksini će biti uklonjeni ovim super moćni šampon ste obnavljanje prirodnih ulja vaše kose. Ovdje su neke popularne one koje kovrdžav mogu biti zainteresovani.

load...
Šamponi za tvrdu vodu
  • Mizani Phormula-7 neutralizira & šampon 
  • Kenra šampon helaciju Formula 
  • Redken dlake krema za čišćenje Šampon za sve tipove kose 
  • Joico - K-Pak šampon

To mogu biti super za ko-podloške koji umoči u i od redovno koristite šampon i mogu pronaći više nagomilavanje tokom vremena. Ovi ne bi trebalo da se redovno koristi, jer su previše sušenja. Oni su odlični za bazen vrijeme, ali uvijek sjećati su dobri u onome što rade. Oni ukloniti sve i možda čak i dosadan boju kose tako koristiti boje sigurno uređaja da pomogne zadržati što više to moguće.

Da li imate tvrdu vodu u vašem području? Kako je to uticalo kosu rutinu?

load...