Svaka prirodno ukusna djevojka želi djeci | BA.inspinre.com
Šminka

Svaka prirodno ukusna djevojka želi djeci

Svaka prirodno ukusna djevojka želi djeci

Ne boj se samo još, moramo vas prekriven ovu listu pristupačniji poklona koji će učiniti sve kovrčave kose-opsjednut djevojka na listu vrtoglavicu da primate.

Foto ljubaznošću @_journeytowaistlength preko Instagrama

DevaCurl DevaTowel protiv sitnog kovrčanja mikrovlakana ručnik

Mikrovlakana ručnici su jedan od osnovnih alata svaki kovrčave kose rutinu potrebe, a ovaj je u stanju da ukloni pretjerane vlage bez više od sušenja kose ili ostavljajući za sobom neposlušnu kovrče.

Donna Black Satin Sleep Cap

Tifara Beauty Fleksibilni Curling šipke

Dok bismo svi volimo biti u stanju kontrolirati vlastite prirodne lokne cijelo vrijeme, istina je da je ponekad više zgodan da dodate flexi šipke ili valjci za definiciju bez scrunching i curling. Ove posebno šipke napraviti veliki prisutan u tranziciji ili lijeni kovrčava djevojka u vašem životu.

load...

Scunci napora Beauty toplinske Twisters

Jednostavan, jeftin klamerica da je skoro svaki kovrčava djevojka treba je skup scrunchies. Ove joj pomoći zadržati kosu sa lica dok razrada i noću bez oštećenja ili ostavlja udubljenja u njoj pranje-and-Go.

Boca za vodu

Možete pronaći jeftini sprej bocu u apoteci ali ako želite dati poslasticu probati ovaj bocu s vodom koja ima super fine magle i kontinuirani sprej.

Lila Rose Hair Clips

Ove prekrasne za kosu ne samo dodati malo sjaja na frizuru i oni drže do kovrčava stilova neverovatno dobro.

Wet Brush

Ova mala četka čini detangling kovrčave kose u tuš mnogo manje bolno iskustvo nježnim čekinjama da neće izazvati lom za razliku od nje tradicionalnih veslo četkom.

Curlmart Poklon bon

Ako niste sigurni o potrebama kovrčave djevojke u svom životu uvijek možete dati dar shopping! Sa toliko sveti gral marke za izabrati iz, postizanje najbolje kovrče moguće na prilagođen režim će biti lako s poklon karticu Curlmart će uvijek biti cijenjen.

Kovrdžav, šta ti je na kovrčava odmor listi želja?

Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...