Super-pomlađena metoda za promovisanje klompi | BA.inspinre.com
Šminka

Super-pomlađena metoda za promovisanje klompi

Super-pomlađena metoda za promovisanje klompi

U redu, tako da je na zahtjev jedne od mojih fave Curlys, ja postavljanje ove metode. FYI: Imam vrlo, vrlo gusta, 3A (3B u mesta) srednje poroznosti i srednje teksture kose.

Bilo koji koji, imam puno kose; Uvijek sam ustanovio da kada sam SCRUNCH proizvoda, dok se promoviraju pregib formacije, također ih razbija, što dovodi do masivne volumena, sa tanjim odvojene kovrče. Prošlog ljeta sam imao uspjeha sa Denman što se tiče stvaranja pramenovima, ali oni su uglavnom "izvukao" pramenovima, zbog četkanje.

Želeo sam obe kalemova I moj grudve - Našao sam da s ovom metodom, mogu imati oboje, i sa skoro bilo koji kombo proizvoda koji su "dobro" za moju kosu.

Predlažem čitanja ove kroz ove savjete i objašnjenja prije gledanja videa na kraju. OK, evo ide:

  • U suštini, ja radim svoju stvar u tuš (ko-pranje, isperite, uređaj).
  • Zatim sam rake kroz moje odsustvo-u (ako sam koristeći jedan) i onda je moj curl krema (mislim na ove kao "temeljni premazi").
  • Ovaj sljedeći korak može učiniti bilo dok je još pod tušem ili izvan, stoji pored sudopera. Metoda sudopera je Messier, ali ja bolje covergae a time i bolje pramenovima, tuš se može učiniti, ali morate da budete sigurni da zaista da ispuni one dlanove vodom.
  • load...
  • I izaći iz tuša i do sudopere; Ja operem temeljni premazi kroz kosu temeljito sa Denman: prvo potiljak, a zatim potiljak (neki sekcioniranje / dizanje je potrebno zbog moje volumena), a zatim u hramove i krunu.
  • Uvijek četka (da li s ovom metodom ili na drugi način) sa OPREZ: Koristite proizvode sa klizanja, kvalitetni kistovi i češljeve, a ako te je udario u čvor / režanje Nemojte vući. Ovo je još važnije za one koji mogu biti više skloni lom (onih sa finim / suhu / oštećenu kosu, itd)
  • Sljedeći koristim Denman na "Place" mojoj kosi (npr: lijevi dio, desni dio, itd)
  • Sljedeća (ovo je važno), radim konačnu četkanje krune, OUT i daleko od skalp. Ovo je od ključne važnosti da se izbjegne plašio Flat-Top.
  • Posljednji korak (ovo je mjesto gdje su pramenovi dolaze u), nagnem iznad umivaonika na jednu stranu, kup moje ruke pod tekućom vodom i pažljivo SCRUNCH palmfuls vode u moju kosu. Ponovite na drugu stranu (onih sa šiškama ili kraći slojevi krunu, da te previše!) Ne SCRUNCH čvrsta i zategnuta kao da su stvaranje kovrče, ali polako i tiho da zaista potopiti kosu.

Moja deca zovu to "Super Soaker", jer oni umiru za mene neka rade to moja kosa sa svojim vodom topova.

U ovom trenutku mi je kosa više natopljen nego što bi inače bilo kad sam izaći iz tuš, tako da je nekako drippy. Ja SCRUNCH u mom gel izbora i plop. Moglo bi se peškir poviti, umjesto toga. Ja ne plop dugo (za 5 - 10 minuta), ali to sam samo ja. Onda, ni klima suho za nekoliko, a onda difuzna ili difuzno odmah.

Smatram da je osnovni premaz koristim utječe na moje uspjeh. Imajte na umu da imam puno kose i može priuštiti Uber-grumen; ovo možda previše nagomilavaju one koji traže za volumen.

Najbolji temeljni premazi za mene su oni koji daju svjetlost emollience. Pokušao sam NO premaz, pokušao sam teške (IE Baterse), pokušao sam moje gela kao bazu kaput. Dok je moja kosa će u početku nagomilavaju na upijajući s tim, ovi pramenovi raskinuti ili su prije sušenja, što je rezultiralo u kovrča od žilavo / razbijena kovrče. Moj najveći uspjeh je došao sa Basecoats koje su kremasti još svjetlo (mislim CJSG ili CJCCC).

load...

Za one koji smatraju da njihova kosa postane tako mokra da povećava vrijeme sušenja: Ja sam igrao s bračnim buć s velikim uspjehom. Zasićenih sam kosu prekomjerno (nakon CJCCC), a zatim je otišao u buć bez scrunching u gel (čime se ne stiska iz DOT vode). Plopped sam 5 minuta a onda je izašao, dobio suho Curlease i ponovo ušao u plop. Plopped za još 5 onda je izašao; moja kosa nije loše za trošenje i puno kosu. Moja sledeća Suđenje će se primjenom gela između plops.

Našao sam da određena područja moje kose, kao donje, koje su uvijek liječi zgušnjavanje sami i mogu dobiti previše clumpy ovom metodom. I izbjeći ovo lagano radi moje ruke kroz tih nekoliko područja prije nego što sam difuzno (dok je još mokra!), Ali najbolji dio je da sam sam uzimajući u skladu baldahin grudvice koje sam nikada ranije!

Moja deca zovu to "Super Soaker", jer oni umiru za mene neka rade to moja kosa sa svojim vodom topova.

Ne događa.

Nadam se da je ovo polu-jasno. I nadam se da ovo pomaže netko!

- rudeechick

load...