Stvorio sam čudovište: Gerilyn prvi put | BA.inspinre.com
Šminka

Stvorio sam čudovište: Gerilyn prvi put

Stvorio sam čudovište: Gerilyn prvi put

Uvijek je dobar osjećaj kad neko vam omogućava da znam da si bio dobar utjecaj njihov stil i gurnuo ih da žele isprobati nove stvari! Kada Gerilyn javite mi da je moj pletenice (kao i da ruž za usne, wassup) bili su dio svoje odluke da im sudi za sebe, bio sam super polaskan, i ja vozio da visoke prilično dugo.

A sada ne može zaustaviti! U vremenu od njenog inauguralni box-pletenica krajem jula, G je imao dva dodatna stilova multi-boji pletenice u različitim veličinama i bojama, praktično back to back i I'm.floored!

Srećom, dobili smo svoju prvu pletenica sjednice, svih 7 sati je, na filmu za svoj užitak gledanja.

Evo šta je rekao o svom prvom pletivom sesija:

G bi koristili Napetost Shea vlage Track & Itch pomoć seruma na nju vlasišta unaprijed-nikad boli da se malo ekstra ublažavajući akcije tamo prije pletivom.

load...

"Osjećam se kao da sam ga koristiti prije, možda je moj skalp ne bi bilo tako osušiti dan."

Početnička greška! Da, ona je uradio njen normalan rutinu pranja nekoliko dana ranije, ali djevojka, ti si spavao od tada! A s obzirom na sam muči je da se satenskom jastučnice... Da, sve to dan za pranje vlaga je nestala.

Na svom novom dužina:

"To je čudno. To mi je trebalo oko nedelju dana da zaista se navikne na it.I osjećati lijepa."

Sugarpill / Mizuchi Bellum

I sada je preselio na od bebe korake kako bi "Volim biti u mogućnosti da headbang i vetrenjača i biti u mogućnosti da ga vidim!" To je čak i stigli do tačke u kojoj je ona bila savjetovanje ME. Izgleda da je Groganics protiv svraba serumu i Braid Up uređaj gel Shea vlage u tom istom ucuuba linije su prilično veliki.

Titus Burgess / The Late Late Show

Student je nadmašio učitelja...

Sve u svemu, ja sam oduševljena da imam nekoga da dijele ljubav sa, pogotovo sada kada možemo Hair Shop zajedno! Ja ću biti iskren, s obzirom na moje "niša" preferencije, nikada nisam mislio o sebi kao mnogo uticaj stila-mudar. A šta je ovo stvarno me je naučio je kako je važno imati pozitivan uvijanje utjecaj u vašem životu, i biti da za druge ljude oko vas, kao i!

Ne moram ići predaleko iz moje način da se okružim sa zadivljujućim, talentiranih ljudi, ali ja to učiniti s ciljem. Niko ne kaže da ćeš ugljen-kopiranje sebe sa svojim prijateljima i kolegama kada se sviđa ono što želite, ali osmoze događa!

Počnete prijateljstvo ovako...

IStock / Filipe Frazao

Nekoliko mjeseci kasnije, ti si apsorbira jedni druge, a ti si ovdje!

IStock / Filipe Frazao

I niko nije imun!

Gerilyn Hayes by Dahlia Danda

Lauren mer-izgled u AfroPunk me je razmišljati o sestri Locs po prvi put, Alexandra mi je ukazao na pokušavao trepavice, čak i pod mojim specifikacijama, i Gerilyn sebe me je vježbanje vokal i širenje moje stare glazbe navike!

load...

Sada, ako nemate utjecaja u svom životu tako, može dobiti difficult.but to je ono što je internet za! Neću umanjiti značaj bio tamo u lice, ali ako okolnosti u svom životu nisam igrao na taj način, imate ljude da prate poput @studiomucci, @satansimulation, @jackieaina ili ko može uhvatiti vaše oči sa svojim stilom da bi privukli iz! Narednih najbolja stvar je još uvijek prilično dobro svima.

Pa gdje ti se najviše vaših "mora pokušati da" iskre iz? Zatvori u-lice prijatelji? Divio YouTubeano? Nas? Me?

Javite nam, i budite sigurni da označite odgovarajući način, ako je neko daje velike ideje. Svi smo shine zajedno!

load...