Stacy-ov kovrdžavi put kose | BA.inspinre.com
Šminka

Stacy-ov kovrdžavi put kose

Stacy-ov kovrdžavi put kose

Stacy Hogan-Adell: Moje ime je Stacy!

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne?

SHA: Nisam uvijek prihvatili moju prirodnu kosu, a ja sam opuštena dugi niz godina. Nakon rođenja moje druge kćeri, odlučio sam da prestane sa "kremastim crack" i počela sa perikama / tka. Nakon gubitka moje ivica i pati od oštećenja kože glave, pokrenut sam perike i da će samo ići s da mi kosa pritisnutu svaki mjesec ili tako, skladu sa ravno stilova. Tek sam počeo da radim u odjelu za Africology ovdje u našoj državi faksu da sam napokon povratio moju ljubav za moje prirodno pelena kosu. Uz toliko podrške i toliko resursa, sada sam ponosan, amo-nosi, curl-poboljšanje Naturalista!

NC: Koja je vaša trenutna rutina?

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi sa svojim kovrče?

SHA: Volim amo-jastreb i zaštitni stilova lepinja podignute frizure.  

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

SHA: Moram imati As I Am Curl Jasnoća šampon, čitav SheaMoisture Debeli i Curly linije, a Twisted Sista 30 sekundi Curl Spray.

NC: Šta radiš noću za kosu?

NC: Šta reakcija si kada si prvi put odlučili da se prirodno? 

load...

SHA: Na sreću, dobio sam pozitivan odgovor na moju odluku da ide prirodno. Moj suprug je bio oduševljen da ću konačno riješi moje perika i moji prijatelji su bili uzbuđeni da vidimo šta je "diva" učiniti i kako bih rock prirodnu kosu. Čak sam pretvoriti moje sestre i par prijatelja... Ne da ih ubedi, već kao trendseter i vodi za primjer!

NC: Da li ste veliki odrezak ili tranzicije i koliko dugo?

SHA: Ja sam tranziciji prirodnim putem "traženje i uništiti" metode. Ja sam odsječena sasvim je malo kose i rezultati su vrlo ohrabrujući.

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

SHA: Ja zaista uživam svestranost kao natural.the mnogim stilovima, mnoge izbora proizvoda, itd To je puno zabave! 

NC: Kako mislite da utiče kovrdžave kose tvom životu?

SHA: To povećava moje samopouzdanje. Volim izgled dobijem (dobrih i loših)... Pretpostavljam da sam budala na pažnji! Što je još važnije, uživam da mi ćerke pogledati moju kosu i volim kovrčave kose koje imaju. Moj najstariji kćer (8) voli kad sam stan twist joj kosu, jer je "Baš kao mama", te da mi beba (3) ima prirodni kovrče raste kao šumski požar. To može ostati tako, jer sada imam sposobnosti da obrađuju svoju kosu! 

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

SHA: Nemojte odustati od odluke da ide prirodno! Nije sve stilove će raditi onako kako ih vidite na YouTube-u, ali zadržati tempo... To je vrijedno toga. 

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima! 

SHA: Izvan mojih 9 to 5, imam dva projekta koje sam raditi na: pečenje i dizajn odjeće. Ja sam vlasnik poslovnog (StacyCakes) i ja sam u potrazi za pokretanje modnu liniju iduće godine (sagradio Stacy Adell). Imam modnu reviju dolazi u martu 2014. Godine i vrlo sam uzbuđen da dijele svoju strast za modu sa svima! Moje pečenje posao je bio sada će skoro dvije godine, i jača kako vrijeme prolazi. Možda ću biti na Cupcake Wars jedan dan!

Želite li saznati više o Stacy? Možete pronaći informacije o Stacy poslovanja, StacyCakes, i njena linija odjeće, izgradio Stacy Adell, na Facebooku.

load...