Šta vam kaže boja vaše boje kose? | BA.inspinre.com
Šminka

Šta vam kaže boja vaše boje kose?

Šta vam kaže boja vaše boje kose?

Razmišljanje promjene vaše kose suptilno? Želja za nešto novije i drastične? Saznajte kako se smatra zajedničkim nijanse, prvi.

Nema sudeći o knjizi po njenim koricama, ali, nažalost, ima i onih koji čine neke velike pred sud o drugima samo po tome kako se oblače i njihove kose.

Skandinavski Journal of Psychology otkrili da muškarci vjeruju brinete da bude pristupačan i plavuše da budu siromašne. Oni su također otkrili da muškarci smatraju crvenokose ohola i odvažan. Naravno, ove ideje su nepravedna i bez razloga, ali su i dalje prevladava.

[Quote navode = "Muškarci smatraju crvenokose ohola i odvažan. Naravno ove ideje su nepravedna i bez razloga, ali oni i dalje prevladava." align = "aligncenter"] [/ quote]

Plavuša

Plavuše mogu biti zlatne, platine ili dodati ombre. Koji god da odaberete plavuše mogu živjeti i do je zabavan, zavodljiva i često u kombinaciji sa odlazne ličnosti.

load...

Činjenica: Samo 10% sveta je prirodno plava. Ovo potrebe boja briga i pažnja, a kada smo pronašli da stvari budu rijetke - kao pravi plavuše - oni obično je potrebno više TLC. Ako želite da se više plavuše, ili isprobati biti plavuša (za nekoliko tjedana), pitajte svog stilista koja boja plava vam najbolje odgovara. Kod kuće su najbolje za one koji imaju prirodno plavu tonovima već postavljena u bojama.

Crnka

Brinete se često gleda kao veliki sudije karaktera, jak i pametan. Dok rođeni brinete su češći, tuning u njihovom najboljem tonove kose i naglašava može biti izazov. Lako je ići previše tamne kada igra s bojom crnke - pitajte svog kolorista ili stilista koji tonovi odgovaraju vas i vaše kose i tip najbolje. Probajte za nešto što je bogatiji i tonske.

Going bogatije i dublje može učiniti da se pojaviti više tajanstven i kreativan, ali to su nekoliko osobine koje možemo vjerojatno žive.

Crven

Prirodne crvenokose su teško doći do --only 2-6% populacije SAD-a može zapravo polaže pravo na kao pravi crvenom glavom prema Divine Caroline. Dok crvena je rijetkost, to je također viđen kao avanturistički, odlazeći i rizično.

Ako ste u potrazi za igra na prirodne crvene kose, učiniti s oprezom. Reds lako može nestati tako da je najbolje da koristite boju koja je vrlo blizu na svoju pravu boju. Smanjuju na frekventnoj šampona je također dobra ideja kada će crvene, ili dodavanjem boje. Crvena također može ići na bakar ili naranče, lako. Ako ste u potrazi za nešto lakši, a zatim bakar ti je boja, samo budite sigurni da radi sa svojim trenutnim boju kose i ton.

load...