Šta uraditi kada se vaša kosa isprži | BA.inspinre.com
Šminka

Šta uraditi kada se vaša kosa isprži

Šta uraditi kada se vaša kosa isprži

Pokušava da popravi Fried kosa može biti mukotrpan proces i može trajati nekoliko nedelja (ili čak mjeseci) poništiti, ali budite strpljivi i pokušati upravljati svojim očekivanjima. Ne postoji razlog da verujemo da će vaša kosa biti zdrava ponovo dati puno ljubavi i vremena.

Šteta Heat

Šteta Heat je doslovno bauk zajednice prirodnu kosu i pomoću topline nepropisno je jedan od najbržih načina za zdravu kosu da postane Fried kosu. To objašnjava zašto je toliko naturals su smrtno plaši ga i izbjeći korištenje toplinskim oblikovanjem alata ili su vrlo konzervativni kada to učini. To može biti srceparajuće proći kroz oštećenja topline, ali nije sve izgubljeno.

Prema Nadling Pollard Salon pritiska u Čikagu, moguće je poništiti štetu topline pod uvjetom da šteta nije teška. Međutim, to nije uvijek moguće. Bilo koji vlasi tvoje kovrčave kose koja je nepovratno oštećen će ostati pravo i ako ne planirate da tranziciju od oštećenja toplote tokom vremena, najbolje je da će smanjiti i krenuti dalje. Prevencija je uvijek bolje nego pokušava popraviti problem nakon toga, i to je sve više tako da u slučaju oštećenja topline. Osigurati da koristite zaštitu od toplote proizvoda, kao što su Cantu Terma za zaštitu od toplote da se spriječi šteta prije nego se to dogodi, i slijedite ove savjete za sigurno ispravljanje kose.

load...

Ekološke štete

Okruženje u kojem postojimo mogu igrati ulogu u ukupnom zdravlje naše kose. Ekstremne temperature mogu se osuši naše kosu ozbiljno i tvrde vode ne samo da će utjecati na izgled i dojam nečije kose, ali će također utjecati na koliko dobro proizvoda apsorbiraju i samim tim koliko dobro rade na kosu. Duboko stanje vaše kose često ako ste na suncu mnogo ili ako ste često u vrlo toplim ili ekstremno hladnim uvjetima. Ako svoje proizvode iznenada prestanu da rade za kosu, testirati svoje vode da vidim da li bi mogao biti krivac i koristite filter ako je. Combat suhoća izazvana ekoloških faktora pomoću duboko uređaj, kao što su MYHoneyChild Olive ste duboki regenerator.

Šteta bleach

Bleach (hidrogen peroksid) se koristi da olakša kosu, ali to nije sve to radi. Izbjeljivač otvara zanoktice kose kako bi se omogućilo pigment molekule da uđe vratila i promijeniti boju kose. Otvoren zanoktice dovesti u kosu koja se stalno i brzo gubi vlagu. Ovo ostavlja kosa suha, slab, neelastična, i lomljiva. Morat ćete ostati na vrhu vašeg redovnog ukrasi jer beljenog kose je vjerojatno da pate mnoge split završava kao integritet Strand je oslabljen tokom procesa izbjeljivanje. Morat ćete popraviti integritet kose i vratiti njegov sadržaj vlage kako bi se povratilo zdravlje. Kovrčava kosa Solutions tretman šampon je odličan proizvod za obojenu kosu jer pomaže da povrati elastičnost kose i održavaju boju živost na duži vremenski period, tako da ćete morati da se manje često izlagati kosu za proces izbjeljivanje.

Imaju agresivan plan napada

Obratite pažnju kao što ukrcati na rehabilitaciji putovanje, tako da možete vidjeti kako vaša kosa reagira na metode i proizvode koje zapošljavaju. Slijedite ove opšte korake za poništavanje bilo kakvu štetu koja može biti učinjeno sa kosom.

  1. Trim split završava za bilo područje koje je razrijeđen i pernati značajno.
  2. Koristite tretman protein kako bi ponovo uspostavio strukturu proteina kose koji je oborio.
  3. Hydratherma Naturals Amino Plus Protein duboko uređaj tretman Pratite svoj protein tretman sa dubokim tretmane uređaj vlage u borbi protiv gubitka vlage.
  4. Koristite pH uravnotežen proizvode za podsticanje kutikule kose je da se zatvori. Jabukovo sirće ispiranja su također koristan za ovo. Zatvoren zanoktice smanjiti kovrča i povećati sjaj.
  5. Sloj svoje proizvode na ohrabriti vlage u kosi.
  6. Seal svoj hidratantne kreme u uljima.
  7. Budi strpljiv. Put do oporavka je dug, ali vaša kosa će se oporaviti dati vremena i brige.

Kako se nosite sa oštećenjem topline?

load...

Podijeliti s nama kako si dojila kosu natrag na zdravlje i koliko mi je trebalo da to učinite u komentarima ispod.

load...