Šta se desilo sa zlatarima? | BA.inspinre.com
Šminka

Šta se desilo sa zlatarima?

Šta se desilo sa zlatarima?

Znaš one puta si proučivši kroz taj bin u H & M ili uzimanje nasumično šetnju ulicom nikada niste usudili na, ne baš traži ništa posebno i zapravo samo pronalaženje nešto učiniti da prođe vrijeme? Tvoj um nije baš na dobru prodaju u tom H & M ili na bilo koji slatka dućana u toj ulici. To je više razmišljao o tome šta ćete uraditi sledeće: hrana, piće, upoznati se sa devojkama? I onda se dogodi. Niotkuda, osjećaj za dodir dolazi preko kašmira, vaš osjećaj vida primeti delikatne, savršenu nijansu plave, vaš osjećaj zvuka gotovo čuti kasa kao vas vaš novi omiljeni džemper za naplatu.

To je, dragi moji prijatelji, je ono što je ovo. Proučivši kroz stare zbirke dečka o Esquire, čitajući samo naslove kao što sam pokupi stranice - stvarno ne brinu mnogo o ovom novom topla osoba ili kako obrijati tako da ne dobijete brijač burn (Side Napomena: šta radi na njihovim licima radove i na drugim područjima previše! To je vrijedno čitanja!). Ali onda moje oko pogodio naslov:

Šta se desilo sa Goldilocks? Kupila sebi Chi.

Odjednom sam se vratio na taj slučajni ulici zaljubljuje u najslađi francuske pekare ove strane Parizu i što mentalnu notu lokaciju koja će me uskoro nazvati "regularni". Navukao sam se.

load...

I kao što sam i dalje čitati ono što je sada postala moj omiljeni citat svih vremena, srce mi preskače ritam. Zamišlja ručak datumi s prijateljima i razgovora sa značajnim drugim o tome kako neverovatno je kovrdžava kosa i kako je ovaj čovjek staviti u riječi sve što sam ikad želio čuti, nikada. Kada Jane Austen slavno je napisao da je žena um odmah skače na brak, mislim da je mislila je da je žena um, kada je izazvao uzbuđenja, odmah skače kako savršeno će njena budućnost svijeta biti sa zadivljujućim rješenje na dohvat ruke.

Tako da je ovdje kovrdžava dame, na kraju svi biti sve kovrdžave mantre kose.

"Wow, žena Amerike, ti si ispravio svoju kosu. Stvarno si ispravio kosu. Ne može biti ravniji. Šta se to zove? Limp? To je špicaste, zapravo. Kao pokrivalo za glavu u štapićima. No, ne mrzim. Malo je teška, možda, ali radi na nekom nivou. Zašto ne kreće glavu? Dobro, to će napraviti nered. Možemo ga dirati? ne? Dobro. Sve poznate ličnosti ?.. Nose svoju kosu kao da je Reese Witherspoon Nicole Kidman pa, eto ti ga: izgledaš kao osoba, ali nekako nepodnošljiv i hladno, kao drevna statua - boginje koji je nadrkan Ili Johna Lennona nije... Kao ti na svemu, stvarno. Ne volim kada je teksturom kose, gusta, meka, nesavršen, a ti bi mogao da se krećete i izgledala si, znaš, ljudski. To će isprati ujutro, zar ne? Kako god. Večeras, tvoj miris opija, ta haljina je lijepa, a kosa, dobro, to je samo stvarno prokleto pravo -. Esquire magazin ".

load...