Spritz upražite nijansu za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Spritz upražite nijansu za kosu

Spritz upražite nijansu za kosu

Da li i vaša kosa ima ljubavnu aferu u toku? Nekoliko dana nema svoj mane žele nezavisnost od svog kovrče bez načine? Onda je vrijeme da ponovo zapaliti plamen i bore kosu nazad u!

Magli kosu sa okidač sprej je odličan način da se stavi neki život natrag u svoj lokne bez vremena, muke, topline i oštećenja punom zamahu šampon i stil sesije. A sprej boca se može ugraditi u svoje redovne kovrčave kose redovno održavanje za podršku i pomoć, od detangling smanjenju kovrča i još mnogo toga! Naravno, ono što ste stavili u spreju je najvažniji dio ovog procesa.

Šta ste stavili u bocu će ovisiti o tome što je potrebno, bilo da je to manje kovrče, više tijelo, ili ono što imam tebe. Najbolje od svega, možete koristiti proizvode za domaćinstvo i kovrdžave proizvoda za njegu kose koje već imate.

Šta za korištenje

  1. Vode. Sve sam, voda je izvor života za vašu kosu. Voda ima pH nešto više alkalna od kose i kože. A zamagljivanja vode čini punijma kosu, pružajući tijelo i punoću. Voda će se smanjiti statički i mirno fly-a-načine. Super fine magle boce stvoriti gotovo magla kao para koji radi dobro i osjeća osvježavajući, previše.
  2. load...
  3. Sok od limuna. Kiselost soka od limuna smanjuje kovrče zatvaranjem zanoktice, vanjski sloj kose. Zatvaranje zanoktica pomagala u svjetlu refleksije što znači da sok od limuna i dodaje hrpe sjaj! Sok od limuna će posvijetliti kosu malo, pružajući neke vrhunac za dodatnu dimenziju i teksture. Dodati sok od jedne velike limuna na 12-unca boca vode za pravilno miks.
  4. Uređaj. Izglađivanje i otpetljava uređaja može se razrijediti s vodom kako bi svjetlo sprejeva težine. Sprej ovaj mix na lokne na Restyle i osvježiti vaše kovrče bilo koje vrijeme. Jedne unce isprati dodan u 12 ml vode uređaj radi dobro.
  5. Styling Glaze ili gel. Ponekad, čak i najlakši proizvodi za oblikovanje kose može biti pretežak za kosu. Mix dva grama stajling glazura sa 12 unci vode da se stvori sprejom u stanju stil tečnost. Dobro protresti sa svake upotrebe i napunite prskalicu sa nekoliko spritzes ako se pojavi proizvod za odvajanje između upotrebe.
  6. Silikonski Shine Drops. Dodaj osam do deset kapi sjaja na bazi silikona za bocu od 12 unci vode da se stvori veliki rješenje za raščešljavanje kose. Shake It Up i sprej ga. Koristite širok zubima češalj, ili prste, radeći odozdo prema gore, za uklanjanje režanje i prepreke. Nema potrebe da se nakon toga isperite. Samo ti radi svoje redovne stil rutinu.

Žele više?

Postanite mixtress, napraviti svoj vlastiti domaći tretmani za kosu i dijeliti ih s drugim kovrdžav!

Final Thoughts

Ono što domaći kovrdžava pravna sredstva za njegu kose koristite da zadržite lokne potrazi svom najboljem izdanju?

load...