Snow day frizura | BA.inspinre.com
Šminka

Snow day frizura

Snow day frizura

Sa zimskim pustoše vremena, pronalaženje pravog stila za kovrče potrebno malo više pripreme i misli. Kada je vremenska prognoza poziva na ozbiljan slučaj flurries - ili još gore - još jedna bomba ciklon, koji ima nekoliko pokušao i pravi snijeg dan frizure je uvijek dobra ideja da se ti kroz sezonu u stilu. Evo 5 stilova da se probije iz kolotečinu kada hladno vrijeme napada.

1. Wrap Up

Ovisno o tome kako ekstremnim je vrijeme u vašem području, možda je vrijeme da završi svoj kovrče za stil koji je prilično i zaštitne sve u jednom. Wrap stilovi su zapravo jedan od više svestran izbor, jer postoji toliko mnogo načina da se umotavati kovrče. Ovdje je tutorial će vam pomoći da savladate tri različite tehnike omatanje za postizanje ove zime za porodicu izgled:

Evo još 45 načina da se nosi Headwrap.

2. Heatless Winter Braid Out

load...

Zime se mogu sušenjem za našu kosu kao što je, tako da ne želim da dodam da toplotom frizuru. Kada želite pogledati koja nudi tijelo i tekstura bez uzimanja na dodatnom oštećenju topline alata, te heatless lokne su put kojim treba ići. Ovo je jednostavan preko noći izgled, tako da se probudite s prekrasnim zimskim kovrče pogodno za ured ili dan zabave.

3. Zimski Operite i Go

A pranje i otići je glavna za većinu Naturals, tako da kada gleda snijeg dan frizure, ne računaju ovo jedno od još. Ovo je tako jednostavan način da se dobije veliki izgled da traje tokom dana, tako da želite da traže načine da bi ga više zimske prijateljski. Ključ ovdje je debeo kreme za trajnu hidrataciju. Ovdje je brz video za postizanje zime pranje i otići:

4. High Puff sa Faux Bangs

Visok dim je jedan od najlakših izgleda da izvede u bilo koje doba. Kada želite twist na visokom lisnato zajedno sa faux šiške, ovaj video te je prekriven:

5. Zimski Zaštitna Style

Od zime može da bude malo grub na pramenove, važno je da imaju zaštitnu stil kako bi vaše lokne zdrav tih oštre snijeg dana. Uz ovaj izgled, vaša krajevi su sigurno ušuškana u izbjegli bilo kakvu štetu dok se daje prilično stil koji je lako postići.

Ako ćeš biti prikrivanje sa šeširom ili maramom, imajte na umu da će se materijal koji se trlja se protiv vašeg kovrče, tako se odlučiti za saten-postrojilo oprema kad god je to moguće.

Kako se nosiš kosu u ekstremnoj hladnoći?

Pročitajte sljedeći:

7 Things Your Hair POTREBAMA ove zime

Kako sam Overcome Zimske suhe

load...