Sloboda, pravda, fer trgovina pogodi teksturu na pisti 2018 | BA.inspinre.com
Šminka

Sloboda, pravda, fer trgovina pogodi teksturu na pisti 2018

Sloboda, pravda, fer trgovina pogodi teksturu na pisti 2018

SheaMoisture, Najpouzdanije njegu kose i brend ljepote na tržištu, namjerava nastaviti nas wowing sa novim, Nevjerovatan izgled. Kako će oni to rade? Po šepure svoje stvari na modnoj pisti u teksture na pisti 2017!

Šta možete očekivati ​​od SheaMoisture na teksture na pisti

Na ovogodišnjem teksture na pisti, doživjet ćete kako je brend nastavlja da postavlja trendove i inovacije dok izgradnji zajednice širom svijeta. Također ćete vidjeti zanosna kovrče, Kinks i spirale mačke šetnju pod treperi, blistav svjetla! 

"Plaćamo danak lijepe, klasične teksture frizure dajući pogledima avangarde, ažuriranja trend-postavljanje, stvorio osoba stilista i teksturom kose pionir, Diane C. Bailey. Tekstura je tu da ostane, a mi smo svi o ponovno zamišljajući te sjemene stilova. " -Nicola Chung, SheaMoisture viši direktor njegu kose inovacije
load...

Pored ovih couture izgledu, SheaMoisture želi da ti dam spreda red njegova svrha-driven Zajednice Commerce rada, što stvara ekonomske mogućnosti za žene poduzetnice u ekosistemu, jer osnaživanje žena je uvijek En Vogue.

Visoke mode i osnaživanje žena - Ima još!

Da bi vaš reviju iskustvo još moćniji, SheaMoisture udružio sa slobode i pravde UNIFORME brend.

Featuring odjeću iz Afrike vodeći sajam certifikat odjeće proizvodna kompanija, mi ćemo gledati niz jedinstvenih presvučeni kovrčava ljepote Sashay gore i dolje pistu sa kosom stilu od strane neuporedivo teksture kose guru Diane C. Bailey i njen tim stilista.

IStock / PeopleImages

Postigli smo se da Nicola Chung, SheaMoisture viši direktor za njegu kose inovacije za SheaMoisture da saznaju više o njihovom prisustvu u teksture na pisti. Evo šta ona ima da kaže:

Gerilyn Hayes: Vidjevši novi izgled predstavila SheaMoisture je uzbudljivo Tekstura na prisutne Runway! Molimo objasnite misija SheaMoisture za uspjeh na ovogodišnjem sajmu.

Nicola Chung: Mi ažuriranje kultni stilova koje smo voleli kroz decenije nervozan, elementima hip koji se mogu ponovno stvorio kod kuće sa našim SheaMoisture zbirkama, dok pokazujući dinamičan dizajn partnera koji dijeli naše zajednice Commerce misija etičkih proizvodnji i osnaživanje žena. Naša izgled časti i slavi giganta Crna žena koji su oblikovali pokret prirodne kose, promijenio način ljepote industrije gleda kosu, ohrabreni i obrazovane porodice i prijatelja, kao i prožet kreativnost, samopouzdanje, i naslijeđa u svoje inspirativne frizure.

GH: Ne samo da su izgled fokus za polaznika; mi smo uzbuđeni da se upoznaju i pozdravi sa svima vama. Koji od svog SheaMoisture tim može prisutne i NaturallyCurly Urednici očekuju da će trljati laktove sa na sajmu?

NC: Naš osnivač i direktor, Richelieu Dennis i glavni oficir zajednice, Emmet Dennis, zajedno sa sobom, članovi našeg SheaMoisture inovacije i marketing timove, i Chid Liberty, suosnivač i direktor slobode i pravde i uniformu brend će biti postoji i čini scenu!

load...

GH: To je izvanredan da vidi SheaMoisture rad sa zemljama u razvoju. Kako bi se istakne taj napor za naše čitaoce, da Objasnite program Zajednice Commerce?

NC: Izgradili smo Sundial i naš brend SheaMoisture na jezgru uvjerenju da samo trgovina može donijeti pravi ekonomski nezavisnost naše zajednice i osnaživanje žena poput bake naših osnivača razbiti ciklusa siromaštva. Naš poslovni model komore Zajednice je izgrađen da služi ovoj misiji. Mi smo direktno reinvestirati u zajednicama u kojima poslujemo, stvaranje ekonomskih mogućnosti za žene i drugih manjinskih poduzetnika u našoj ekosistema.

U zapadnoj Africi, imamo skoro 7.000 žena u zadruzi lancu snabdijevanja naših Shea maslac ženske i uložiti milijune dolara u izgradnju infrastrukture, obrazovanja i obuke. Gotovo 15.000 domaćinstava su imali koristi od naše zajednice Commerce napore, uključujući i 13 zajednica koje sada imaju vodu iz vodovoda, koja oslobađa djevojke iz potrebe da se provodi dane prikupljanje vode i omogućava im da idu u školu - i plaćamo premiju zarade koje omogućavaju procesore biti u mogućnosti priuštiti zdravstveno osiguranje i depozita u svoje mikro zajednice kreditnog fonda.

Naš cilj je da se ide dalje pomaže da se osigura da su ove žene pobjeći siromaštva i da njihove kćeri mogu imati pristup obrazovanju i radna mjesta. Mi smo zamislili naredne generacije žena u našem zadruge vodeći marš u srednju klasu u svojim društvima. Mi smo sada širi na Jamajci iu Južnoj Africi, a očekujemo da ćemo dodati još 4.000 do 5.000 žena u našim programima od 2020. U SAD-u, ulažemo u poduzetničke obrazovanju i mogućnostima za žene pripadnice manjina, tako da mogu da razviju poslovne sposobnosti i iskoriste stručnih i akademskih mreža za mentorstvo i zastupnika.

Vjerujemo da kad bi napredovali, dužni ste do ruku nazad da pomognu drugima prati. Ovo je će biti ostavština za našu kompaniju, a to je ono što nas pokreće proslijediti svaki dan.

GH: Kako sve više kompanija se kretali prema etičku strategiju potrošnje, jasno je da SheaMoisture vodi ova naknada bolje od drugih subjekata. Ova naknada će biti vidljivo na ovogodišnjem teksture na pisti sa partnerstvo između kompanije i slobode i pravde, Africi na bazi etičkih odjeće kompanija za proizvodnju. Uz mnoštvo proizvođača na različitim tržištima, molim vas objasniti kako je odluka da se formira odnos sa slobode i pravde došlo? Ono što postavite kompanija odvaja od ostatka?

NC: Mi smo ponosno partnerstvo sa slobode i pravde i njena ujednačena brend teksture na pisti. Slobode i pravde je vodeći sajam certifikat odjeće kompanija za proizvodnju u Africi, čiji je suosnivač Chid slobode i Adam Butlein. Mi smo duboko dirnut posvećenost kompanije u budućnosti u kojoj proizvođači i potrošači su potpuno usklađeni u donošenju ekonomskih odluka koje rezultiraju u iskorjenjivanju siromaštva, odgovorno upravljanje životne sredine, kao i osnaživanje radnika kroz sajam razmjene kvalitetnih roba i usluga. Njegova misija je osnovan za transformaciju lancu opskrbe odjeće od eksploatacije radnika i degradacije životne sredine partnerstvu i održivosti. Ovo je organski odnos za nas, kao što odražava naš cilj pogon Zajednice Commerce poslovni model i misija.

Pozdravljamo JEDINSTVENI za podršku djece koja pohađaju školu donirajući školsku uniformu djetetu u potrebi u Liberiji sa svaku kupovinu. Matična kompanija Liberty i pravde podržava Liberije ženska šivanje projekta, prvi sajam Certified ™ tvornica odjeće u Africi. Osnovana 2010. Godine, LWSP je radnik u vlasništvu korporacija sa 49% dionica društva u vlasništvu svoje radne snage. The (51%) udio većinskom vlasništvu Liberty i pravde, SAD; s dobiti obećala da će Fond Liberty i pravde za razvoj zajednice - neprofitna fond domaćin u Fondaciji Tides koji podržava programe ekonomskog osnaživanja, obrazovanja i zdravstva.

Članovi Made u Africi, mreža etičkih fabrika klastera u Gani, Liberiji i Benin učestvuju u Liberty i pravde program financiranja trgovine i postati dio impresivan snage za transformaciju globalnog lanca snabdijevanja odjeće od eksploatacije i degradacije životne sredine partnerstvu i održivosti. Ono što ne vole da se o ovom kul brend odjeće ?!

Kada Moda i sajam Upoznaj svi dobiju Love

Teško da možemo čekati da vide novi izgled predstavila SheaMoisture na teksture na pisti, upoznajte pokretači iza brenda, i saznati više o tome kako zajednica Commerce mijenja život na bolje!

Ne može čekati do teksture na pisti da se više Shea u tvom životu? Pratite @SheaMoisture danas za najnovije u njegu kose i ljepotu!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...