Skriveni kreativci: Upoznajte tv proizvođača numa perrier | BA.inspinre.com
Šminka

Skriveni kreativci: Upoznajte tv proizvođača numa perrier

Skriveni kreativci: Upoznajte tv proizvođača numa perrier

Numa je fokus je na istraživanju teme identiteta, feminizma, ženske seksualnosti, i netradicionalnih porodične dinamike. Bilo je tako velika da biste dobili priliku saznati nešto više o ovom čudesnom i talentovana žena.

Reci mi nešto o sebi. Kako ste se počeli?

Pišem i djeluje od kada sam bila mala 6, 7, 8 godina. To je uvijek bio moj životni put. Počeo sam istraživati ​​fotografije u svojim ranim 20 i razvio u vizualni umjetnik u to vrijeme. Sada sa moje kompanije Black & Sexy TV sve te stvari valjanje u jednu.

Ste dobili veliku podršku sa Kickstarter kampanja. Kako ste došli do te ideje?

Gledao sam i podršku drugih Kickstarter projekata za nekoliko godina. Mi smo zaista su nam vremena da se izgradi publiku prije nego smo pokrenuli naš prvi. Dakle, ideja je rođena vide drugi uspjeti, kao i ne u tome. Proučavali smo i učili jedni od usput - uključujući i našu.

load...

YouTube je revoluciju televizijskog programa. Ono što je prošlo, kao da bude dio ovog pokreta?

Vrlo je osnaživanje i uzbudljivo. Bilo koji ideja imamo osećam 100% sigurni da možemo proizvesti i imaju publiku da odgovori na to. To je ono što svaki izvođač, pisac i umjetnik želi, platforma za komunikaciju ono što oni pokušavaju da izraze.

Šta savjet može ponuditi teže proizvođača?

Uče radeći. Budite strpljivi i istovremeno razviti ugled za čuvanje reč. Kada ne možete držati riječ zbog proizvodnje "pitanja" razviti ugled što ga ide u pravu.

Ko su vaši uzori?

Lucille Ball. Ona je jedna od prvih proizvođača, comediennes, i zvijezde sve oko sebe. Želim stvoriti bezvremenski posao poput njenog koja prkosi rasne barijere. Ona je prošao kroz puno staklenih stropova.

Šta dostignuće ste najviše ponosni do danas?

  • Raste Black & Sexy TV iz temelja
  • Rad sa HBO da razviju my web serije Par
  • Crna i seksi ima dosta programiranja

Hajde da razgovaramo kosa: Koja je tvoja režim?

Ja sam vrlo nisko-ključ za održavanje jer ne uživam moju kosu. Ja ne uživam šminku ni. Iz dana u dan ja samo nosim maskaru i svjetlo sjaj ili zabava u boji ruža za usne, ako idem van. Za moju kosu volim meku pomalo neuredan izgled većinu dana. Kad mi treba nešto više zajedno, imam veliki frizer koji sam verovao za pet godina sa mojom kosom. Ona to sve moje rezova, setova štap, a podići će mi kosu kad želim iskren pogled na nešto. Ona je super. Između moje sastanke s njom ili ako je nedostupan i co-perem kosu. Ako je osjećaj ekstra suho ću učiniti duži tretman uređaj, ali ne radim to često, možda 4-5 puta godišnje. Onda, okrenite moje vlažnu kosu u Bantu čvorova, te da ga sutradan. Koristim maslinovo ulje ispire sa kose kada sam ukloniti čvorova i ako želim više volumena ću difuzne korijena. Najbolji dani su kada je drugi dan u mom obrt, a ja ne moram ništa da uradim, ali zakačite ako želim da i držati ga se kreće.

load...

Da li je vaša kosa uticalo na vaš rad u polju?

Zamolili su me da ispravljam ili "ukroti" mi je kosa za uloge. Tu su i mnogo puta sam dobio žuti karton uloge djelomično zato što je direktor ili casting agenti volio moju kosu. Ostanem fleksibilan s njim. Razumijem određene uloge zahtijevaju različite poglede. Zbog onoga što ja radim sa Black & Sexy TV osećam mnogo manje pritiska.

Šta inspirisalo BlackandSexy TV-u?

Sve je počelo s filmom A Good Day to be Black i seksi. Ja sam fotografisao plakat film i to je bio moj prvi kreativni suradnji s direktorom Dennis Dortch. Dennis onda želeo da stvori YouTube video na promociji teatarske i DVD izdanje filma. To onda se proširila na prvi Black & Sexy skečeve koje sam pomogao da se proizvede i glumce. Tokom ovog procesa počeo sam da imam viziju za Black & Sexy postaje mrežu sa serijalizovanih sadržaj. Dennis zajedničke vizije i složili su se da bi trebalo preseliti u radi epizodnim posao kao dobro. Sljedeća stvar koju znam da smo bili u razvoju neke od tih skečeva u seriji i Jeanine Daniels je došao sa parom. Postoji više detalja o tome kako smo nastavili rasti, ali to je nukleus kako je počelo. Dennis 'dugo saradnik i direktor fotografije Brian Ali Harding je snimao sve i vodeći računa da je estetika u cijeloj su potpis. Zajedno smo sve napravili sjajan tim i dalje raste kompanije zajedno. Svi smo inspirisani pravi razliku i promjena krajolika.

Primijetio sam da je mnogo žena koje su slojevite imaju prirodnu kosu. Da li je to namerno ili samo rezultat ogromne žene prihvataju svoju prirodnu kosu, uključujući i glumice?

To je u velikoj mjeri namerno. Prije svega prirodne kose je toliko raznolika i da nas drži da najzanimljivijih i lijepih žena. Vidjevši žena odgovori na casting i oni u osnovi svi imaju isti tip perika ili tkati u je tako dosadno. Želimo da se zaintrigiran onim što gledamo i da se to odrazilo našu kulturu na način koji je često stavljaju na stranu ili ne slavi. Mi nemamo mandat ipak. Imamo glumice koje nose kosu ravno kao svoje znakove ili u stvarnom životu - ili nositi tkanja koje su prave - ili više prirodno kovrčava ili nastrano teksture. Imamo sorta je poenta. Pravi razne ljepote i žena intrigantna tražim, a muškarci mogu da dodam.

Kako ti je stalo do Rockwelle kosu?

Oh sam užasno. Mrzim da vidim da plače ili se čak reći jao. I CO-opere kosu baš kao i ja moj i ja ću okrenuti ga u Bantu čvorova s ​​vremena na vrijeme da pomogne u zaplete. Ujutro sam prskati sa Curly Q La La Meringue Curl njega i ja prst češlja ga. Ona je uglavnom nosi malo 'amo svaki dan. Povremeno ću oprati ga u gornji čvor ili zakačili strane sa Bobby igle da joj dam blagi frohawk izgled. Ja koristim maslinovo ulje ispire sa kose na njenoj kosi kada mogu dobiti joj da sjedi mirno i pusti me da ga vlaži tokom. Kosa joj nije ni na koji način savršen svaki dan. Ja nisam takav mama. To je veoma mali ključ i ona je 3. Kosa joj je vrlo zdrava, jaka, i 100% prirodni, iako tako da sam jako ponosan na to.

Dajte nam dan u svom životu. Koja je tvoja tipičan dan od jutra do mraka? Bilo koji rituali?

Budim se svako jutro oko 6 ujutro. Ja sam prvi koji će probuditi. Moja kćerka ustaje oko 7:30 i moj čovjek dobro radi iza ponoći većina noći tako spava do oko 7 ujutro. Taj prvi sat sam disati, a ponekad će biti trenutak za vizualizaciju nešto Radujem se događa. Trudim se da se fokusiramo na sreći i zahvalni, čak i ako je to samo na trenutak, kad se probudim, jer znam da je važno da postavite ton za moj dan. Sve ovo misaonog procesa se događa odmah, a onda sam na telefonu scrolling Instagram i Twitter, čitanje poslovnih članaka na internetu, i prosljeđivanje relevantnih one za svoje partnere. Zatim, moja kćer se budi i mi maziti u krevetu neko vrijeme. Ovo je vrhunac dana. Onda je vrijeme da ustanemo i idemo. Ako sam u treningu režimu međutim, ja se probudim stavim patike na, i izaći kroz vrata prije nego što ja mogu sama od toga. Tada, ja radim svoj vizualizacije dok sam potez moje dupe.

Ovo je stvarno dobro za mene, jer sam razbistriti glavu kad sam van sam takav. Trebalo bi to češće! Ostatak dana je uvijek u jedan oblik proizvodnje ili pismeno ili pripreme za snimanje ili smo snimanja. Ja sam također radi o postupanju uloga i umjetničkih projekata u isto vrijeme. Dajem sve od sebe da se nešto definitivno ostvariti prije nego moja kćerka vrati kući iz predškolske ustanove. Vrijeme večere je vremena sa porodicom i noćnog je još jedan segment dana uglaviti neki posao u za mnoge projekte radimo. Od 23:00 Prilično sam umoran i da odemo moje ljepote san ide. Nisam žena koja ima noćne ljepotu ritual. Stalno mi je lice čisto. Ja spavam na satenskom jastučnicu, jer mi se ne sviđa ambalaža moju kosu noću. Nije baš seksi znaš? Ja ću učiniti ako mi stvarno treba da se zaštiti određeni stil, ali inače to sam ja i moja satena jastučnicu - kosa slobodno za igru.

Pratite BlackandSexy TV i Numa ovdje:

YouTube i MissNuma

load...