Skinite šminku iz te kolone | BA.inspinre.com
Šminka

Skinite šminku iz te kolone

Skinite šminku iz te kolone

Nije tajna da se čitaocima ove kolone da imam MNOGO šminke!

Ali, ja sam jedan od onih ljudi koji imaju tendenciju da nose istu stvari iznova i iznova; MAC sjenila u Sjekač, bronzanog i Satin Taupe, Stila Kitten i Keril Baker Visage (kanadska kompanija) u afričkim Violet.

Stila Purrfect Eyes

Uvijek crna maskara i ruževi u roza-smeđe nijanse poput MAC Viva Glam 5.

Lako je zaglaviti u šminke kolotečinu; ste pronašli nešto što izgleda dobro na vas i imaju tendenciju da idu u iste boje / stil iznova i iznova. Kao što izreka kaže: "Zašto nered sa uspeh?"

Najbolji razlog za promjenu svoj izgled je promjena u vašem životu okolnostima. Diplomirao školu i počinje u radnom svijetu zahtijeva nivo nokte da vjerojatno nije mislio prije. Dok je šminka nije uslov za rad, pravo iznos od pažljivo nanosi maskaru i diskretnog prevlačenjem ruža za usne može ići dug put prema prenošenju profesionalizam. Možda mislite da to ne bi trebalo napraviti razliku, ali kako Stacy London i Klinton Keli ističu iznova i iznova u emisiji "Što ne nositi" sve što se sudi o tome kako izgledaju i nikada nismo dobili drugu šansu da napraviti prvi utisak.

load...

Možda najbolji razlog da promenite šminke je najjednostavniji jednom starimo.

Prirodni make-up je jedan od načina da se

Za većinu nas, promjene u našem teksturu kože i ton zahtijevaju promjene u našem rutine za njegu kože i kako koristimo šminku. Upaljač i frostier formule bismo mogli sporta kao tinejdžeri uglavnom ustupiti mat završne obrade i jače boje kako starimo. Onda nazad u upaljač nijanse kao što smo dobili još stariji!

Kao što sam napisao prije više od dvije godine, pravila šminka za "starije" žene imaju tendenciju da se okreće oko riječ "ne". I iako su mnogi od tih "pravila" više ne važe, držeći se pokušao-i-istinito može biti kao starenje što je nošenje matiranog beba sjena plave oči.

Za Novu godinu, sam odlučio da izbiti više boje u mom arsenalu. Zanemareni sive i zelene boje i teget zovu moje ime. U stvari, imam prednost prošlog mjeseca kada sam otišao na božićnoj zabavi i nosio jednostavan, Marilyn-Monroe-inspiriran izgled oka koristeći samo Stila Oasis (smeđe obojen svjetlucavi zlato hlad), MAC Showstopper kao liner i lažne trepavice. Lice koje je gledao u mene bilo čudno svježe i nekako mlađe izgleda.

U 2011. Godini, ja riješiti na:

  • Nosim tamno crvene ruževe češće
  • Koriste manje eyeliner, i
  • Nose različite boje sjenilo.

Koje su vaše ljepote rezolucije za 2011. Godinu? Reci mi ispod, u komentarima!

load...