Savjeti za ubrzavanje pranja dana | BA.inspinre.com
Šminka

Savjeti za ubrzavanje pranja dana

Savjeti za ubrzavanje pranja dana

Slika: @laurenlewiss_

To je dan za pranje. Već znate bušilica: Bolje ti je izdvojiti više vremena za pranje, stanje, otpetljati i osušite kovrče. Većina kovrčava djevojke su toliko navikli na rezime dana pranje da postane sječena na našim kalendarima. Unatoč neugodnosti, dan za pranje treba shvatiti kao vrijeme za maziti, dobiti kosu tražim i osjećaj izvanredan, a sebi brigu koju zaslužujete. Ipak, dužnost zove - moramo kuće za čišćenje, mjesta za izlaske, i posla. Kako možete ubrzati proces na dan pranja bez žrtvovanja da očišćeno vlasište i svježe lokne? Imamo vas.

1. Get A Co-Wash koje se oboje

Jedan od najboljih savjeta kako ubrzati dan za pranje je da uključite svoj korak dva-proizvod pod tušem u korak jedan proizvod umjesto. Sa ko-pranje, ti riješi tradicionalni put korištenja šampona, a zatim uređaj kao dva koraka pomoću čišćenja uređaj da uradi oba koraka u jednom. Proizvod ko-pranje daje vam čišćenje snagu koja vam je potrebna, a također uređaj vaše vlasište i zatrpao sve u jednom proizvodu. Pogledajte naše omiljene ko-pranje proizvode ovdje.

load...

2. Pre-Poo noć prije

Naravno, za one koji žele uštedjeti vrijeme, dodajući tretman pred-poo noć prije dana pranje može biti od velike pomoći. Tretman prije šampon je obično duboko uređaj korak možete uzeti tako da možete skočiti pravo u šamponiranje ujutro, a zatim desno u stilu bez dodavanja uređaj korak na dan pranja. Ovo je jednostavan način da se ubrza dan za pranje i najbolje od svega, pre-poo mogu raditi svoj posao dok vi spavate! To je ono što mi zovemo multitasking. Probajte ovaj tretman pretpranja od Mielle Organics.

3. Organizovati Vaši proizvodi

Ako ste narkoman proizvoda (kriv!) Rastuće kolekcije proizvoda za kosu mogu se usporava svoj dan pranja. Pobrinite se da redovito očistiti svoj tuš shelving proizvoda koje više ne koristite, tako da imate samo spajalice na gotovs. Kada ubrzavanje dan pranja, svaki malo svakako pomaže. Također, treba znati da proizvodi za kosu imaju rok trajanja i oni ističu. Pobrinite se da i ne dozvoliti dugo dobi proizvode zadržavaju, bilo!

4. Ravnanje kose u tuš

Kada otpetljati u tuš s nekim uređaj ili ko-pranje u kovrče, možete uštedjeti malo vremena. Ako imate zaplete, čvorova ili mat kovrče, ovaj lagani prethodno očiste Detangler je upravo ono što vam je potrebno da imate dan pranje. Da li prst otpetljati dok kosa ima klizanje ili ako koristite Detangler češalj pod tušem, ima smisla raditi te zaplete kada je vaša kosa je najprijemčivija pomoći uštedjeti vrijeme u ukupnom poretku.

5. Dry Pametniji

Ako gubite vreme sa svojim fen i potrebu da se vaša kosa suva vas usporava, smatraju sušenje zraka. Sušenje svakako može uštedjeti dragocjeno vrijeme na dan pranja. Ako zrak za sušenje nije tvoja stvar, možete ulagati u kvalitetu difuzor, koji će pomoći u postizanju više čak i distribuciju topline iz vašeg kosu, tako da možete se osuši kovrče brže, ravnomjerno, i sa manje utjecaja od vrućine. Ovo Dry Kao Deva kit iz DevaCurl će vas sušenja kao profesionalac u pola vremena.

Za više #washday magije, pogledajte ove korisne članke:

Wash Dan Rutinska za Lazy Naturals

load...

Podcaste Poslušajte na Wash dan

Kako se pripremiti Vaše djece za pranje dan

Izrada Wash dan Lakše

Wash Dan Musts za valovitu kosu

Kada znate da Zbog za pranje dan

load...