Saveti za stvaranje i negu kočija staze | BA.inspinre.com
Šminka

Saveti za stvaranje i negu kočija staze

Saveti za stvaranje i negu kočija staze

Uhvatili smo se sa nekim od najboljih svjetskih frizera osoba iza pozornice u njujorškom Fall Fashion Week 2011. Do dobiju savjete za izradu kovrdžava kosa izgleda bolje, kako na pistama i kod kuće.

Allen Ruiz u backstageu u njujorškom Fall Fashion Week 2011

Allen Ruiz

1. "Proizvod je ključ, ne zaboravite želite proizvod i" klizanje "i" grip ", što znači nešto sa vlagom da bi kovrče mekom i kovrdžanja bez i nešto s" držati "ili" grip "da bi kovrče definisana."

2. "Što manje dodirivati ​​kosu sa svojim rukama, će se pojaviti više prirodnih svoj uvijanje. Dodirivanje kose uzrokuje frizz ".

3. "Difuzna kosu dok je 85% suhe koristeći difuzor s" prstima ", tako da zapravo ne moraju dodirivati ​​kosu svojim rukama. Neka kosa se osuše preostalih 15% za stvarno prirodan, nježan. "

load...

NaturallyCurly.com govori Allen Ruiz iza pozornice na Fall Fashion Week 2011

Ouidad radi nje pregib magic

Ouidad

1. "Osim pomoću uređaja, pobrinite se da koristite jednom tjedno duboko tretman kao Ouidad 12 minutni tretman za intenzivnu regenerator."

2. "Ne perite kosu svaki dan. Šampon dva puta tjedno u većini. "

3. "Koristite proizvod stajling u vlažnu kosu, koja će kontrolirati kovrča i definirati kovrče. Preporučujem Ouidad Climate Control gel. "

NaturallyCurly.com razgovara sa Ouidad iza pozornice na Fall Fashion Week 2011

Rodney Cutler na Nicholas K show

Rodney Cutler

1. "Pobrinite se da će frizer koji zna kako da smanji kovrdžave kose. Važno je da imaju veliku frizuru koja će predstaviti svoj kovrče, dok je u isto vrijeme je lako za vas da stil kod kuće. "

2. "Ne boj se do sloja proizvoda. Moja omiljena kombinacija za kovrče je Cutler Curling Crème, zatim Redken Curl Wise 14. "

3. "Čak i aplikacija je ključ. Nanesite proizvod na kosu kada je vlažan i pobrinite se da SCRUNCH proizvod u. Želiš da zasititi kosu i proverite da li ste ravnomjerno distribuira proizvod da biste dobili najbolje rezultate. "

NaturallyCurly.com govori Rodney Cutler iza pozornice na Fall Fashion Week 2011

Jon Reyman preporučuje spavanje na svili jastučnicu

Jon Reyman

1. "Kada ručnik sušenja kose vodite računa da potapše kosu suha, cijeđenje višak vlage iz kose, a ne trljanje kose s ručnikom. Trljanje kose uzrokuje frizz ".

2. "Umjesto pranja kovrče svaki dan, koristite pregib oživljavanja sprej osvježiti i revitalizirati kovrče. Pranja kose prečesto trake za kosu prirodnih ulja koja pomažu u kontroli frizz ".

3. "U noći, da pomogne u borbi protiv kovrča, preporučujem pakovanje kovrče u svileni šal ili spava na svili jastučnicu. Na taj način postoji neće biti trenja od glave trljanje protiv jastuk noću, što može uzrokovati velike kovrče. "

load...
load...