Saveti za skupljanje kose ne možete živjeti bez | BA.inspinre.com
Šminka

Saveti za skupljanje kose ne možete živjeti bez

Saveti za skupljanje kose ne možete živjeti bez

Boreći se sa prirodnim skupljanje kose? Ovdje su proizvodi uz savjete i trikove koji će vam pomoći borbi protiv da neželjene skupljanja i pokaže svoj pravi dužina prirodne kose.

Najbolje proizvode da se protežu vaše lokne

  • Tamne i Lovely Au fizičke Anti Skupljanje Coil hidratantna Soufflé

Ovaj pregib za definiciju je prožet aktivnim sastojcima manga i bambusa mlijeko koje je poznato da vlaže i izdužiti kovrče. Tamne i Lovely Au fizičke Anti Skupljanje Coil hidratantna Souffle je imperativ za postizanje definiran stil bez krize.

  • Dizajn Essentials Prirodni Curl Istezanje krema

Ovo svjetlo krem ​​dodaje intenzivan sjaj i definiciju vaše kovrče. Posebno za istezanje kovrče, ova krema će isporučiti vlage i kontrolu neželjene kovrdžanje.

load...
  • Aunt Jackie Curls & Svici Ne Shrink Flaxseed produžujući Curling gel

Ako si za gel koji ne proizvodi skupljanja za pranje-n-go? Aunt Jackie Ne Shrink Flaxseed gel dobro radi na svim kovrče i spirale da ti dam definiran izgled bez gubitka dužine.

Sastojci skupljanje za borbu protiv

Ako ne želite skupljanje, potražite proizvode koji sadrže ove sastojke.

  • Laneno
  • Bambus Milk
  • Shea maslac
  • Mango maslac

Najbolji curl tehnike istezanja

Postoji nekoliko načina možete postići protezao izgled sa svojim kovrče. Pokušajte jednu od ovih opcija da oblikujete frizuru i da smanjite skupljanje.

Pletenica-izlaza, Twist-auti, Bantu Knot-auti

Ove protezao stilova čuda da se protežu vaše kose, proizvodi lijepo lokne. Pletenica-out i obrte su dovoljno jednostavan da stvori za bilo koji nivo stručnosti.

Savjet: Da biste dobili najviše iz vašeg stila, početi ih zakačiti na suprotnu stranu glave. Kosa na lijevoj strani ćete se protežu i osigurati bobby igle na desnoj strani glave, a vi ćete učiniti isto na lijevoj strani. Ova tenzija pomaže vašem kovrče da zadrži dužine dok je kosa se razvlači, tako kalemova neće moći smanjiti tako lako.

Roller Setovi

Želite li način da se stvori uglađen, mekane kovrče bez grijanja? Pokušajte valjak setova pomoći da se stvori glatka, svilenkasta kovrče.

Savjet: Da biste napravili kovrča slobodan stil, stil na vlažnu kosu i otpetljati svaku sekciju prije valjanja. Za valjak garniture, to je najbolje da se drži podalje od težih proizvoda primjer Baterse i odlučiti za penu ili mousse, kao što su Shea vlage kokos Hibiscus pjena Mousse Budite sigurni da sjedi ispod kapuljačom za kosu i dozvoliti da vam se kosa potpuno osuši prije uklanjanja.

CurlFormers

Ove se proteže alat će vam dati izgled sočne protezao kovrče bez oštećenja. CurlFormers su fleksibilni mesh viklere koje su odlične da se protežu čak i čvršće namotaja. Uz praksu i malo strpljenja i vi možete stvoriti odskočiti punu kovrče.

load...

Savjet: Koristite samo CurlFormers na mokrim i nakvasiti razvezane kosu! Nanesite tanak hidratantne kreme ili mousse bez alkohola za svaku sekciju prije stavljanja vaše kose kroz alat. Ako imate problema, okrenite korijen svake sekcije prije hooking. Također provjerite kako bi bili sigurni da ne koristite previše kose ili biste mogli završiti je maznuo tvoj niti kada povući svoju kosu kroz CurlFormers. Neka vaša kosa potpuno suha prije uklanjanja i ti ćeš ostati sa svjetlom, skokovito i protezala lokne!

Bunning

Najlakši i najjednostavniji protezala stil, Baning je tvoj prijatelj. Najbolja stvar u vezi Bunning je da se to može uraditi i na mokrom i suvom kosom. Ako želite da se najviše potezu za kosu, proverite da li je hidratizirana pomoću dobro odsustvo-u i stajling proizvoda.

Savjet: Obratite posebnu pažnju na krajevima i koristiti iznos dime putera ili pomada da držiš rubova glatko. Uz dužu kosu, početi izvrtanjem labave kosu u 03:57 preokreta da ti dam labavije kovrče.

load...