Saveti za skidanje dlake od kose | BA.inspinre.com
Šminka

Saveti za skidanje dlake od kose

Saveti za skidanje dlake od kose

Mi nismo savršeni. A ako ste ikada imali nesretni iskustvo žvaka u kosi, ili kosu svoju djecu ', znate da je ovo jedna nesreća koja može biti pravi bol. Bukvalno. Ali uz nekoliko savjeta da se guma od kose, možete borbi protiv bilo bubbliciousness na svoju ruku sa minimalnim slatkiše alopecija efekte.

iStock / LL28

Odvojiti pogođenih područja na izbjegli širenje

Jedan od najvećih problema s gumom, kosa je da je bilo koji okružuje kosu oko Ground Zero mogu zaglaviti u njoj što duže ga ostaviti na miru. To je lepljivo ispadanje! Vaš najbolji kladiti se će brzo štrajk i izolirati prostor sa žvake. Vezati bilo koji utiče niti u mali rep, a zatim vezati na ostatak kose leđa i stavio ga u klip. I sada kada si spreman za lečenje problema.

load...

Nemojte koristiti led

Ljudi vole reći led može pomoći da žvaku iz kose, ali to je priča stara žena "koja će imati svoj lokne oseća smrzavanja. Led čini guma teško zbog čega je teže izaći iz kose. Teoretski, mogao bi napraviti desni teško dovoljno da razbije i operi iz vašeg hair.but ako ste imali pristup suvi led ili tečni azot bi potrebno da to učinite, vi vjerojatno ne bi bio ovdje. Tako da ako imaš ljut nauke na raspolaganju, vaš cilj bi trebao biti da zagrijati i omekšavaju guma za najlakši uklanjanje bez gubitka kose.

Probajte sigurno topline

Od leda čini desni teže i topline čini mekšom, želimo da idemo sa pesmom vatre i bez leda bilo. Pokušajte primjenom malo toplote sa fen da pomogne opustiti desni neke. Kada se guma je toplije, rad sa računa da ga uklonili bez širi se na druga poglavlja vaše kovrče. A ako ne posjedujete sušilo za kosu, ne improvizirati! A topline pištolj, figaro, ili gasa Kuhalo postoji supstitucija. Napraviti zdrav razum odluke, jer mi ne prave planove da uskoro proširiti sajt u 'NaturallyBurned' u svako doba.

Koristiti maslac od kikirikija!

Jedan od najčudnijih zvuče savete kako da dobijete žvaku iz kose je onaj koji stvarno radi najbolje. Stavljanje maslac od kikirikija u kosi može pomoći da žvaku iz jer će ulja opustiti kosu dok je teeny-tiny kikiriki granulacija razgrađuje žvake. Ključ je da se koristi kikiriki puter sa većim sadržajem masti od niže masti jednom, jer će raditi bolje. Žao mi je, zdravlje-nuts.pun namijenjen.

Nanesite maslac od kikirikija sa četkicom za zube

Dok ste mogli primijeniti maslac od kikirikija sa prstima i masirajte ga, to je efikasnije koristiti četkicu za zube, ako možete. Čekinje će pomoći razbiti kosu i desni istovremeno ravnomjerno distribuciju ulja u maslac od kikirikija. Da bi vam dati tvrdu podlogu za pranje protiv, koristite zadnjem kašikom kao površinu. Jednom kada se osjećate žvaku popuštanje, uhvatite ga pažljivo i izvucite ga! I hej. Ne liže prste. Imate posla.

Koristite teži ulje

Ako se maslac od kikirikija ne radi trik, također možete ići na nešto malo teži u sadržaj ulja. Primjenom jestivo ulje ili maslinovo ulje može raditi najviše žvaku se. Želite kako bi bili sigurni da se u potpunosti zasititi području kose pogođeni. Ako se čini dovoljno labave za pomicanje, pokušajte nježno četkanje desni i iz pramenove sa širokim češljem zub. Ako i dalje nije dovoljno mekan, dodajte još ulje na kosu i ostavite da nekoliko minuta da potone u desni tako da može razbiti. Samo budite sigurni da ne koristite to vrijeme da pobedi sebe! Ako je vaša djeca 'kosu, iako, i mogli bismo reći da su oni već osećaju dovoljno loše, ali imate pravo na nekoliko ", rekao sam ti je.

load...
  1. Pokrijte guma potpuno ili sa maslacem od kikirikija ili ulja.
  2. Vrlo lagano širi ulja ili prstima, krpu za pranje ili četkicu za zube. 
  3. Neka ulje (ili maslac od kikirikija) sede u kosi za nekoliko minuta. Ovo omogućava ulja na rad i desni da bi se oslobodila iz kose.
  4. Koristeći četkicu za zube ili krpu, lagano pomaknite žvaku iz kose u dolje potezima.
  5. Operite kosu kao i obično i stil. 

Kako o tome, kovrdžav?

Imate li žvakaća guma horor priče? Get da balon off grudi i podijelite s nama!

load...