Saveti za ispravljanje ukrasne kose koju želite sada | BA.inspinre.com
Šminka

Saveti za ispravljanje ukrasne kose koju želite sada

Saveti za ispravljanje ukrasne kose koju želite sada

To može izgledati kao dovoljno jednostavan zadatak, ali ako si kovrdžave pokušava ispraviti kovrdžavu kosu, znate da ona može završiti kao katastrofa. To nije uvijek tako jednostavno kao Ljigavo proizvod u kosi i uzimanje ispravljanje željeza na njega. Za nas kovrdžav, puno strpljenja i finese koje je potrebno da biste dobili pravo niti. Ali uz nekoliko savjeta iz iskusni profesionalci sa tip 3 kovrdžave kose, nikada nećete morati da krene naopako opet!

Krenimo redom: Stan Irons

Oni nisu proizvode, ali su i dalje vrlo važno. Ravnim šipkama su prilično nedavni izum, ako se pravilno koristi koje mogu učiniti čuda.

Na žalost, ako koristite pogrešan stan željeza, ili ga koristite pogrešno da ispravi svoju kosu, ne proizvod može spasiti kovrče.

Budite sigurni da koristite keramičke umjesto metala, i odabrati za kosu za ravnanje to je srednji raspon u cijeni. Ne želite razbiti banku, ali uzimajući niske kvalitete za ispravljanje će oštetiti kosu.

load...

Pravilna upotreba je također važno. Male stvari poput podešavanja visoke temperature, ostavljajući za ispravljanje u kosi na jednom mjestu predugo ili ispravljanje gore umjesto dolje da bi vaša kosa izgledati pržena i zapušten. Ne zaboravite da pročitate uputstva i pitajte svog frizera za pokazivače.

Ispravljanje Proizvodi izbjeći

Priborom i tehnike koje koristite za ispraviti kosu su važne. Međutim, bez pristojan liniju proizvoda na raspolaganju, ispravljanje kovrdžave kose može biti katastrofa.

To se, rekao je, to može potrajati nekoliko pokušaja da bude kako treba. Tony, tip 3, prisjeća kada je prvi put je njegova kosa uspravi.

"Ja sam samo imao moju kosu uspješno uspravi jednom, kemijski".

Ali Tony, to je bio prvi i zadnji uspješan pokušaj ispravljanja kose. U njegovom slučaju, Tony smatra da sljedeća dva puta je ispravio, to "ima neke veze sa činjenicom da postoji kao 3 različite vrste hemijskog ravnanje." Kada pokušate da ispravite kosu, ne bi trebalo istražiti sve proizvode koje su miješanje i usklađivanje, ne samo zato što jedan ne može raditi kao dobro, ali zbog kombinacije kemikalija može biti loše za kosu.

Niskobudžetni ravnanje može biti štetno za tip 3 kosu. Iako Staci, a kovrčava tipa 3 kose, sada prima redovne Brazilski eksplozija, ona je imala fer udio nesreća. Njeno najgore iskustvo uključenih "jeftini ravnanje kao Vidal Sassoon."

Iako je u mnogim slučajevima proizvod niskobudžetni može biti od koristi, nisu svi proizvodi stvoreni jednaki; istraživanja je ključ. A važnu lekciju da se upoznaju proizvoda je najpovoljniji proizvod koji su specijalizirane za ispraviti vaše kose može biti samo proizvod koji čini kosu frizzier i neuredniji nego ikad.

Ispravljanje Proizvodi You Need

Kao mnoge proizvode kao što su za izbjegavanje, postoje i drugi koji samo treba da pokupi. Od onih must-have proizvoda za ravnanje kovrčave kose uključuje tretman u-salonu.

Kao i Staci, mnoge žene odabrati da imaju ono što se obično naziva kao brazilski Blowout. Postoji niz različitih kompanija koji stvaraju proizvode i tretmane koji hemijski ispraviti kosu bez sve dnevne muss i muke. I za razliku od mnogih šampona i uređaja koji promoviraju ili pomoći ispraviti vaše kose, eksplozija imaju neku stalnost.

load...

Postoji nekoliko nedostataka na kemijske tretmane, međutim, uključujući i moguće zdravstvene rizike. Imajući to u vidu, ako ste tip koji želi samo ravnu kosu povremeno, postoji nekoliko proizvoda koje treba imati u svojim kovrdžavu kosu arsenal.

Budite sigurni da koristite zaštitu od toplote kada ispravite, ili ne koriste toplotu na lokne na sve! Ako ste ispravljanje često, svoj duboko tretmana uređaj od jednog do dva ili tri puta tjedno. Jer ispravljanje može ozbiljno oštetiti vaše kovrče, želite im dati sve vlage i zaštitu kao moguće, tako da kada želite da rock vaše uvojke, možeš!

Žele više?

Pregledavati stotine korisnika komentar: kovrčava kosa topline protectants i saznajte svoj sljedeći čudo proizvod!

Final Thoughts

Jeste li pokušali određenu brtvilo ili ostaviti u uređaj za svoj ispravila kosu? Kako o šampon? Koji su vaši koje morate imati za ispravljanje kovrdžave kose?

load...