Saveti kampa iz kovrdžavog Alexa | BA.inspinre.com
Šminka

Saveti kampa iz kovrdžavog Alexa

Saveti kampa iz kovrdžavog Alexa

Alexa

Ovaj mjesec, mnogi klinci će biti utonete u kamp, ​​raduje tjedana plivanje, jahanje i kanu.

Dok ti označiti odjeća i pakovanje zaštitu od sunca, pobrinite se da ste razvili plan da zadrži svoj uvojke gledajući njihove najbolje. Pitali smo 10-godišnji veteran kovrčava kamper Alexa iz Teksasa da dijele neke od najboljih nju tipova.

Ključ je da bude jednostavno i zabavu uz prave proizvode i stil savjeti za veliku otvorenom.

Ako je ikako moguće, držite kovrče duže. To vam pruža više opcija. Ako želite dobiti šišanje, pobrinite se da razgovarate sa svojim stilista prije reza komunicirati šta tražite - kratko pranje-i-nose kovrdžave cut ili trim koja pruža različite opcije stila.

Pobrinite se da ste navalili na prave proizvode da se nosi sa zahtjevima aktivnog kamper. Ako shampoo svaki dan, pobrinite se da sredstvo za čišćenje ste izabrali je nježan. Alexa omiljene su izvan zone rezanci Šef kovrčavu kosu regenerator (to joj pomaže da se kovrče ostanu meke, pune i rasplesti) i Ion protiv sitnog šampon (Pomaže glatka kovrdža, zapsima joj kovrča i olakšava otpetljati).

load...

Ion Curl definirajući regenerator

Izvan zone rezanci šef ispire

Za plivače, možda želite kupiti kamp za kupanje. Međutim, ako se nosi na kupanje kapa se ne uklapa u njihov modni stil ljeto, pobrinite se da natapaju kosu vodom prije nego uđete u bazen, jezero ili okean, i kaput kosu uz dobar uređaj ili ostaviti u uređaj. Primjenom uređaj za kosu će se popuniti praznine u vašem vratilo kose i djeluje kao prepreka za hlorisanu vodu. Alexa preporučuje Ion Curl Solutions Curl definirajući regenerator i Beyond The Zone rezanci Šef kovrčavu kosu ili Izvan zone rezanci Šef koji se ne ispire. Oni također pomoći da otpetljava ugriz!

Pobrinite se da isperite kosu vodom nakon kupanja. Možda želite uključiti šampon u miksu koji uklanja klor i slana voda, kao što su Ion Anti-klor Plivači šampon.

Ion Curl Solutions Curl definirajući Oblikovanje Crème

Ne zaboravi stajling proizvode, što može učiniti život mnogo lakšim definiranjem kovrče i borba protiv kovrdžanje. Alexa omiljene su izvan zone rezanci Šef Curling krema, Beyond The Zone rezanci Šef Curl Jačanje sprej, Curl Solutions Curl definirajući Oblikovanje Crème i Ion protiv sitnog gel Styling Mist.

Pravo stilova može uzeti straha od vaše iskustvo logora. Rep i pletenice su uvijek sladak, jednostavan opciju. Ili povucite kosu sa snimke ili maramu. Vremena da eksperimentiše sa stilovima je prije nego što odete u kamp, ​​kao što je na vikendom ili u večernjim satima. To vam daje dovoljno vremena da nauče kako da pletenicu kosu! Vježbajte s nekoliko prijatelja! I ne zaboravite da se zabavite!

load...