Saloni Ulta nudi 20 dana ljubaznosti ljubičaste kose | BA.inspinre.com
Šminka

Saloni Ulta nudi 20 dana ljubaznosti ljubičaste kose

Saloni Ulta nudi 20 dana ljubaznosti ljubičaste kose

Prigrlite vašu prirodnu teksturu na Ulta događaju.

Tokom maja, event ulta je "Love Your Hair" ima za cilj da pomogne ženama koje provode sate pokušavajući ispraviti svoje kovrdžave brave ili promašiti svoje stick-ravnu kosu.

Manifestacija će se održati u 400 ulta prodavnicama Maj 8 do 28 maja.

Love Your Hair fokusira se na proizvode, alate i rezova koji iskoristite ženska kosa, uz jednostavan prijedloge joj pomogne da prihvati prirodne tendencije za kosu. Svake nedelje se fokusira na određeni tip kose sa živom demonstracije od strane stručnjaka na Salonu u Ulta.

Posebna live demonstracije se održavaju dva puta tjedno. Pohađanje je besplatan, a nisu potrebni rezervacije!

08-14 maj maja

load...

Fokus je na prirodno kovrdžava kosa cijeli tjedan sa trikove o tome kako da iskoristite prirodnu punoću. Kovrčava kosa live demonstracije će se održati u srijedu, maja 11. I četvrtak, 12 Maj od 05:00-08:00

HINT: Have kovrčave kose, fen blues? Pokušajte tuširanja noću pred spavanje i dok je kosa mokra, nanesite pregib creme. Sekcija off kosu, zavrtite svaki odjeljak oko prstiju i koriste ukosnicu da osigura da se vlasište. Do trenutka kada Sunce izlazi, vi ste sigurni da imate luksuznih kovrče bez kovrče!

May 15 - 21. Maj

AVY kosa je zvezda cele nedelje sa savjete o tome kako definirati valove i dodati sjaj. Valovita kosa live demonstracije će se održati u srijedu, 18. Svibnja 05:00-08:00 i subotom, 21. Maj 12:00-03:00

HINT: Definirajte te talase! Dokrajči valovitom izgled sa non-aerosol fiksiranje sprej za dugotrajne otpornost na vlagu i cijeli dan kontrolu kovrdžanja. Zavrtite kosu oko prstima oblikovati kovrče ispred lica za više polirani izgled.

May 22 - 28. Maj

Istražite mnoge opcije styling ravna kosa cijeli tjedan. Ravna kosa live demonstracije će se održati u srijedu, 25. Maja i ČETVRTAK 26. Maj od 05:00-08:00

HINT: suhi šampon dodaje volumen i štedi vam shampoo put ostavljajući kosu mirisa i osjećaj svježe. Da li koristite puder ili sprej-na proizvod, suhi šampon za apsorpciju će zadržati svoj eksplozija potrazi prekrasan za još jedan dan.

Detalji se mogu naći na Ulta.com.

load...