Rotirajte svoje kovrčne proizvode za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Rotirajte svoje kovrčne proizvode za kosu

Rotirajte svoje kovrčne proizvode za kosu

Na isti način na koji smo dobili bolesni što jedem istu hranu svaki dan, ili to isto vježbe svake sedmice, naša kosa može dobiti muka od nas koristeći istu kovrčave kose proizvoda. Proizvod koji ste zakleo prošlog mjeseca možda jednostavno ne mogu to više rezanja. Rotirajući kosu proizvode na redovnoj osnovi je bitan ključ u uvijek u potrazi najbolje!

Naravno, svi imamo svoje "sveti gral" kose proizvoda koje smo okrenuti na redovnoj osnovi za hitne slučajeve kosu i specijalne noći van grada. Ovo je dio davanja naše cjelokupni izgled taj dodatni malo "fabulousness." Ali za njegu svakodnevno kose, moramo biti mnogo više svjesni onoga što ovi proizvodi rade za kosu i kako će nam se utiče na duge staze.

Sastojci Matter

Mnogi kovrdžava proizvodi za njegu kose sadrže sastojke koje ostavljaju teške naslage, kaput The Strand, ne dopustite da vlaga uđe i jednostavno osušiti Tresses van. Stoga, važno je da se identifikuje sastojaka u proizvodima koje koristite. To je u redu da se miješaju niže i više proizvoda kraju kosu, sve dok sastojci rade dobre stvari za kosu. Ovo pomaže sa ukupnim rotacije vaše njegu kose, da ne spominjemo vaš budžet!

load...

Neki stilista, međutim, smatraju da ako koristite sve profesionalne proizvode, nije potrebno da ih rotirati. To je zato što ovi proizvodi sadrže kvalitetnih sastojaka koji rade sa kosom i dizajnirane su da će se koristiti za dugo vremena. Drugih stručnjaka za njegu kose vjeruju da umjesto rotirajućeg proizvoda za njegu kose, jednostavno koristeći šampon na tjednoj bazi će osloboditi vaše kose i vlasišta proizvoda grade, omogućavajući svoje proizvode da rade kao novi. U svakom slučaju, važno je obratiti pažnju na sastojke u svakom proizvodu i shvatiti kako će one sastojke utjecati na vašu kosu.

Jedna veličina ne odgovara svima

Imajte na umu da kako sastojaka i proizvoda uticati na vas ovisi o tome što je najbolje za svoj tip kose. Svaki tip kose radi drugačije kada je uparen s različitih proizvoda. Pomaže imati dnevnu rutinu za njegu kose koji je posebno dizajniran za vaš tip pramenova. Zapamtite, postoje više pojedinačnih tipove kose od 2 do 4. Možete imati fino, misle ili porozne kose, kao i druge jedinstvene faktora.

Na kraju, važno je da budu proaktivni o proizvodima kovrčave kose koristite na dnevnoj bazi. Umjesto da se uvjerio kroz časopis oglasa i reklama, istraživanje sastojaka i primijeniti ishod tih sastojaka na svoj specifičan tip kose.

Na kraju krajeva, ne bi stavio nešto u vašem tijelu bez čitanja etiketi, tako da obratite pažnju i ne stavljati nešto na tijelo bez nje ni čitao. Vaša kosa će vam se zahvalim, a na kraju dana ćete primijetiti razliku.

load...