Različiti obrasci pletenja za proširenje Braid proširenja | BA.inspinre.com
Šminka

Različiti obrasci pletenja za proširenje Braid proširenja

Različiti obrasci pletenja za proširenje Braid proširenja

Pletenice su odlični za počinjao, pogotovo ako instalirate svoju kukičanje pletenice. TheChicNatural ima jedan od najboljih videa o instaliranju kukičanje pletenice koristeći Marley kosu za početnike.

Košnica obrazac

Košnice je idealna za koji žele ravnu površinu. Ovaj obrazac je odlično za pletenice, obrta, i rep stilova. Ovo je idealan stil, ako žele šiške. Košnice uzorak isto tako brzo se instalira kao osnovni ili U-dijela obrasca. ChimereNicole stvara kovrčava kosa sa šiškama koristeći Sensational Jamajke Bounce kosu.

Watch Sloboda Styles stvoriti košnici obrazac u sredini, dok je prednji, leđa i strane su upletene prema kruni, tako da kosa se lako skriveno dok u rep stilu.

load...

U-Dio / Crossover obrazac

Ovaj obrazac je vrlo slična tradicionalnom uplete obrazac. Za više dijelova, ravno pletenice a zatim prelaze pletenice u sredini jedan preko drugog vam daje tu opciju. To je potpuno isti način kao SEW-inova za omogućavajući prirodnije odsustvo-out. Kiitanaxo akcija prekrasan instalaciju kukičanje pletenice koristi ovaj obrazac s Jamajke Bounce kosu iz radnje napajanja ljepotu. Krajnji rezultat je puna, skokovito kosa koja može imati nekoliko dijelova.

Mikro obrazac / Mikro metoda

Kao što se i zamisliti, mikro metoda koristi mnogo manje pletenice. Ove vrste pletenice omogućavaju bolje ravno stilova. Mali pramenovi kose su heklani u svoje pletenicama, što ovaj način više dosadan od tradicionalnih heklanje pletenice, ali izgled je besprijekoran i idealan je za ravniji stilova. Sloboda Styles pokazuje izbliza u proces kukičanje i koliko dobro to izgleda kada se završi.

Ne samo za ravno stilova, ovo je također odličan za mikro Locs ili promašaj sestra Locs kao ColouredBeautiful stvorio. Ona daje temeljnu slom o tome kako se osjeća o tome i najboljih načina za instalaciju, ali oni izgledaju apsolutno nebesko i idealno sa mikro metodom.

Vixen obrazac

Ova četiri odjeljak verzija košnici omogućava mnoštvo opcija stila iz rep stilovima sa bočnim dijelovima. Najsvestraniji svih pletenica obrasce kukičanje i sve popularniji kao rezultat toga, ovaj stil daje opciju za dopuštenje-out. Ovo je najteži od pletenica obrasce ali pruža toliko svestranost. Beautycanbraid akcija detaljne instalirati i završio izgled na rospija obrazac sa opcijom odsustva-out.

Cik-cak

U cik-cak je počinje kao tradicionalni pletenice niz prednje strane. Sredini ima cik-cak ili horizontalno obrazac za postavljanje i one popularne pola gore, pola dolje stilova. Gledati TheBrilliantBeauty stvoriti cik-cak uzorak sa nevidljivi deo instalirati Marley kosu za volumen.

load...