Rasa, godina i lepota: Zašto mislim da je Halle Berry epitome fine vina | BA.inspinre.com
Šminka

Rasa, godina i lepota: Zašto mislim da je Halle Berry epitome fine vina

Rasa, godina i lepota: Zašto mislim da je Halle Berry epitome fine vina

Svaki put pojavila se bilo gdje, stvarno, njena aura slijedi teška privlačnost sitnozrnog eleganciju. Otkad znam za sebe, videći Halle Berry, da li je na naslovnici, u filmu, ili na nagrada pokazuju pozornici, uvijek tražio pažnju kao nijedan drugi. I po običaju, nije nas izneveriti tokom 2017 Oscara svečanosti sinoć je. Dok druge publikacije izabrati da stalno slaviti Emma Stone je neobičan šarm ili Blake Lively je vanilija, ne-a-plavokosog-out-mjesto izgled, možemo samo pauzirati za trenutak šutnje u čast elegancije koja je lepa, crna, bezvremenim žena u industriji zabave?

Od fantastične Atelier Versace haljinu rival svima ostalima koji su je spustili na godišnjem najbolje obučenih liste, na obiman, flowy uvojke i prirodna kosa, Halle Berry je bio prizor da se vidi hodao crvenom tepihu. U skoro 90 godina istorije Oskara, samo 16 žena boje su nominovani u vodstvu kategoriji glumica, uključujući sinoć pobjednik Viola Davis, Penélope Cruz, Whoopi Goldberg, i Angela Bassett. Pored nje značajan 2.002 pobedu za najbolju glumicu u Monster Ball, kao prva Afroamerikanka koja je za to, glumica nije prestao od nas predstavlja. U govoru za tu nagradu, ona je spomenuo važnost sestrinstvu i inkluzije, posvetivši joj je nagradu:

load...
"Žene koje stoje pored mene, Jada Pinkett [Smith], Angela Bassett, Vivica Fox.it za svaki bezimene, bezlične žena boju koja sada ima šansu, jer ova vrata večeras je opened.Thank vas. Tako sam počastvovan ".

Po mom mišljenju, najbolji dio Halle noć, međutim, možda nije imao nikakve veze sa stvarnim šou. Na brz video klip objavljeno na Twitter račun Berry, pedeset-godišnji boginja zadirkivali sljedbenika sve do njenog dvorištu se nalazi bazen dok je oguljene njen zagušljivo haljinu off da se kasno navečer dip. Snimak, postavljen na 02:02, sumira sve prekrasne razloga zašto će Halle Berry uvijek imati moje srce. U crnačke zajednice, mi volimo da zovemo žene koje stariti prekrasno ", kao dobro vino", a Halle nastavlja da dokaže da raspoloženje da bi bilo istinito. U javnosti i na društvenim mrežama, glumica nikada nije zazirala od slave nje boje, starost, oblik, i dostignuća naglas sa takvim božanskim osjećaj milosti. 

Nakon dugog nagradu šou Žena ne može čekati da se to! @brunomars # 24kmagic pic.twitter.com/3TfwsV4kZ0

- Halle Berry (@halleberry) 27. Februar, 2017

Od Alternativni Činjenice periku kolekcije Rachel Dolezal pic.twitter.com/ewOWvD5h98

- Babylon (@ stout_87) 27. Februar 2017

Prirodna kosa ili perika, to je razlog zašto je pokret prirodna kosa je važno. Danas, dižem čašu za prekrasne, izvanredne žene koje vole kožu su u. Kao i Halle Berry, možemo nastaviti pružati nadahnuće za svakoga gledanje, iz naše rase do našeg doba, bez ograničenja samo-nametnuta.

Možemo li volimo sebe, naglas.

Pročitajte 2017. SAG Awards Govori nam je dala nade koja nam je trebala

load...