Psihologija koja stoji iza žene koja je isekao kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Psihologija koja stoji iza žene koja je isekao kosu

Psihologija koja stoji iza žene koja je isekao kosu

"The Big Chop" je nadimak većina žena u zajednici prirodna kosa će biti upoznati. To se radi kako bi odrezati sve vaše opušten ili oštećenu kosu, ostavljajući vam samo prirodna kosa, bilo je zazvonio rez ili mali afro, dužina klipa kovrče ili punu obrijanu glavu kose. Često drastično odluku vođen emocijama, one koji imaju velike sjeckani udio da je to stvarno oslobađajuće iskustvo. Ovaj novi početak je opcija za one koji ne žele da tranzicije.

Psihologija Iza A Woman Chopping kosa joj je Off

To je istina za mnoge žene: često se odnose na novi izgled uz novi početak u životu, što može biti iz više razloga. Možete čak i uzeti ga u povratku u Svetu Bibliju. Pisac za i živeli Happily Ever After država, "Samson, biblijski lik koji je izgubio svoju moć kad Delilah odrezati svoju kosu, trebao biti napisan kao žena."

Naša prirodna kosa predstavlja naš samo-prihvaćanje. Uz što sami sretni, naša kosa može biti i način privlačenja potencijalnog partnera. Sate trošimo dobiti kosu savršen je za izlazak ili noći djevojaka iz je odraz naše samopouzdanje. Kada smo odlučili da isecka kosu off, to je nas izbor da žrtvu i nemaran za ono što ljudi misle ili naši partneri misle.

load...

Emocionalni proces rasterećenja

A raspad ili druge traumatično iskustvo zajednički vremena za nas žene šišaju kao što vidimo to je jedna stvar koju možemo uzeti neposrednom kontrolom; svi znamo da je često borba prilagoditi naše osjećaje i dalje odmah. U Soppy način, naša kosa je prozor u naše duše - to nosi mnoge uspomene često se odnose na proces vezivanja imamo sa podacima majke u našim životima kao dobro.

Neki prirodni blogeri kose i vloggers su učestvovali u Velikoj Chop kao dio procesa javnih rasterećenja. Na primjer, Shameless Maje su imale radi Big Chop na nju Bucket List i je prolazio kroz razvod kada je odlučila da ga snimi i početi ispočetka.

The London Curls je još jedna prirodna kosa bloger koji je snimio njen Big Chop i nesebično donirao Age UK, dobrotvorna organizacija koja je postala blizu svoje srce nakon usvajanja njenog djeda i bake.

Počevši preko

Dok je moja prirodna putovanje kosa je imao puno veze sa frustracijom da ima oštećene krajeve i stavljanje moje povjerenje u dobrog frizera, smiješne dovoljno, da ću kroz raspad u vremenu. Bio je to veliki trenutak za mene da počnem ispočetka. Kada sam to uradio, osjećao sam se kao nova žena i to me osjećaju sigurni u sebe.

Sljedeći put netko kaže da "To je samo kosu!"

Reci im da, oni su u pravu. Međutim, često postoji emocionalni razlog izbora za kosu smo izabrali da se i to je ljepota budemo žene! Niko ne može oduzeti tu snagu od nas.

Ono što je motivisalo da Big Chop?

Dijele ispod.

load...