Prvih 8 graciozno sivih naklica koje trebate slediti instagram, sada | BA.inspinre.com
Šminka

Prvih 8 graciozno sivih naklica koje trebate slediti instagram, sada

Prvih 8 graciozno sivih naklica koje trebate slediti instagram, sada

Postoje kovrdžav svih uzrasta koji vole ljuljanje svoje kovrče, namotaja, i talasa sa ozbiljnim ponosa. Oni vole svoje uvojcima, pa čak i omogućiti im da siva graciozno. Uzdah, prosede gracefully.is da je stvar? Pa, zapravo to je stvar... Stvar koja je isto tako lijepa kao umiranje kosu bilo koju boju želite. Prosede kose je prekrasna kosa, a ako niste znali, pa sad ti.

Instagram je pun žena mlađih uzrasta, ali ne zanemariti žene od 35 i starijih koji se odluče da Rock Hard svoje sive ili prosede kose. Ne žuti, otrcanu siva ovaj način. Ove Naturals izgledaju dobro, pa tako i svoju kosu. Biti žena preko 35 sebe, shvatio sam koliko može biti za nijansu obeshrabrujući vide samo žene u dvadesetim godinama na blogovima, vlogs i Instagram. Gdje smo? Pa, mi smo tu previše i gledajući predivan. Sve što morate učiniti je pogledati, a vi ćete biti sretni da vide stariji ili zrele naturals dopuštajući prirodnim uvojcima prirodno sive boje sa gracioznošću i ljepotom. Bilo bi šteta da niste dobili da ih upoznam i vidim koliko je puno ljubavi, života i prirodne diva-stva su.

load...

NaturalSilverSista

NaturalSilverSista je jedan od velikana prirodne kose! Ona je zaista prekrasna i transformaciju trener koji vjeruje u inspirišu druge da žive prirodno i zdravo fit načinu života. Zvuči teško? Ne baš kada se uzme svoje zdravlje, ljepotu i kosu ozbiljno. Kosa joj je jednom riječju? Zapanjujući. Prosede sa takvim živost da morate zaustaviti i uzeti najave. Na Instagram je ona na događajima, festivalima, a upravo se dijele njen svet s tobom kroz slike. 

 

NaturalHairForReal

Gospođa Taylor je supruga, baka, zdravu kosu promoter, i ljubavnik ličnog razvoja. Ona je prekrasna i ima zapanjujuće kosu koja je prosede na vrhu i dolazi u lijepo. Pazi na nju dijele njen svet i svoju ljubav osnaživanju žena da bude njihov najbolji sebe.

Chubahkah

DianeCBailey 

Ljepota ambasador SheaMoisture, prirodna kosa osoba stilista, konsalting stilista, autor, zastupnik... Ne mogu ići na o ovom lijepom sedokosi ljepotu koja dijeli njen svet sa nama putem slika na Instagram. Prati je kako nam je ona obrazuje na zdravu kosu i naučite kako da se brine za svoj uvojcima.

Its_reesa_naturally

Ona je smiješno, stvarno, sve o dijeljenje svoj život dok gledamo da prekrasna patch sive u ispred nje prirodne lokne proširiti. Volim je duh i znam da će kao i mi zavirite u njen život i znaju da žene sa sijede kose imaju toliko zabavno kao one bez nje.

Otheredandodd

Ljubavnik snima njen svet u slikama, volimo vidjeti ga je prati na IG. Njena kosa je prekrasna i ona grli je sivo kao i sve u ljubavi... Sa vizuelnog izraza i milosti. Pazi na nju uhvatiti njen svijet i ljubav prema hrani, modi, i prirodne ljepote.

TheSilverLegacy

Michelle nas krasi sa pogled na ovaj prekrasan život koji je izuzetan putovanje. Sa lijepim siva, skoro sve-bijele uvojcima, ona dijeli njen svijet i svoju ljubav prema kroz slike s prijateljima i obitelji u prekrasna mjesta.

load...

DivaDeb25

Popularna YouTuber, Deb je sve o pokazuje ženama kako da vole svoju uvojcima u svom prirodnom stanju. Njen siva raste lijepo dok je deli svoj proizvod mišljenja, šminku, frizure i kupovinu.

load...