Proslavljamo predstojeće izdanje curly girl: Priručnik | BA.inspinre.com
Šminka

Proslavljamo predstojeće izdanje curly girl: Priručnik

Proslavljamo predstojeće izdanje curly girl: Priručnik

Lorraine Massey

To je zvaničnik: "Curly Girl: Priručnik" (Workman), ažurirane i mnogo proširena verzija originalne knjige pisane prije deset godina, je pušten u svijet u ponedjeljak navečer ili bar svijetu ljepote i stila života urednici iz nacionalnih časopisi, web stranice i vrhunski ujutro, dnevni i večernji TV emisije uz blogere i freelance pisaca.

Knjiga je se na kraju januara tako u ponedjeljak uvečer dozvoljeno ovih urednika da se sneak peek u tome, i što je najvažnije, svjedok kovrdžave kose transformacije ispred njihovim očima. Stranka je održan u jednoj od Devachan saloni koji Lorraine suvlasnik u New Yorku Sohou susjedstvu. Ispred salona bio je Bentley sa natpisom "Samo Deva-ed" napisan u šlag na trupu, uz trag praznih boca DevaCurl No-Poo i jedan uslov vezan za to. Ne samo da je to zabavno noć, ali mnoge kovrčava djevojke su iz ormara! (Neki koji nisu ni znali da su u ormaru i drugim sušila za vjerske udarac koji nikada nisu sanjali da bih kovrdžava.)

load...

Lorraine je znao da smo morali pokazati ne samo reći više od pedeset članova medija koliko bolje vam kosa izgleda kad otkriju svoju prirodnu teksturu i kako je lako dobiti prekrasna izgleda kovrče i valove. Dakle, sve goste stranka imala mogućnost dobijanja kovrdžave makeover. Više od polovine je rekao da tako da je njihova kosa je oprana i način sa DevaCurl proizvoda po Lorraine i drugi vrhunski stilisti salona. Dok su čekali svoju kosu da se osuši, mnogi urednici činilo skeptični, ali kada njihova kosa je suha, oni su bili zapanjeni na uvojke, kovrče i valove koji su se pojavili.

Deva Bently

Bilo je smiješno vidjeti kako bi neki urednici oklijevati da se pregib makeover, uz uobičajene izgovore koriste kovrčave djevojke da ispravi svoju kosu, "Ja nemam lijepo kovrče" ili "Imam kovrče, a ne kovrče" ili " stvarno nemam kovrdžavu kosu ", a onda kada njihove niti dobio malo Lorraine Curly Girl TLC, shvatili su kako je lepa njihova prirodna tekstura je.

Srećom, fotograf za ovaj događaj je prije i poslije slike jer su neki od transformacije su potpuno neverovatno. Jedna žena je izgledala oko petnaest godina mlađi kada je suha, neposlušnu, izduva kosa je došla sa pretvorio u meku, elegantan talasa. (Ona je bila zapanjena i elektronskom poštom mene nakon što je stranka reći kako je njen muž!) Drugi je bio šokiran da je ono što je ona nazvala "loš kovrdže" su zapravo prekrasne jer su dobili pravo hidrataciju i njegu. Bilo je mnogo priče kao da- i mnogi sretni kasno u noć e-pošte. Druga stvar sam našao uzbudljivo je to bilo, nakon što je vidio prekrasna uvojke oko njih, neke od prirodno pravo urednici bili su toliko zeleni od zavisti da su imali uvijete kosu gelom i klipova!

Pored curl makeovers i od srca govor od Lorraine, tu je bilo ukusno hrane (sa kovrdžave krastavac i mrkva prilogom), pregib-Tinis (vrsta sangria piće stvorio Lorraine), pretpostavka-the-broj-of-curls- u-jar aktivnost i tombolu. Noć je završila sa tok novo uvijen i mahnuo djevojke napušta stranku sa Goody vreća napunjenih DevaCurl proizvoda, galija knjige, Curly Whirly slatkiše i M & M-a koji je rekao: "Curly Girl:. Priručnik" Kovrčava ili ravna, dobar vreme kada je imala sve!

load...
load...