Prolećni kreativni lijekovi su me inspirisali da obojim moju gelu za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Prolećni kreativni lijekovi su me inspirisali da obojim moju gelu za kosu

Prolećni kreativni lijekovi su me inspirisali da obojim moju gelu za kosu

Vidjeli smo sve vrste jedinstvene kombinacije boja kose steći popularnost zahvaljujući trend društvenih medija postove od salon profesionalaca i uticajne online ličnosti slično. Nažalost, mnogi od njih nestati brzo (bez dosjetka namijenjen). I dok to može biti teško za većinu hirovi kose imati izdržljivost izvan nekoliko sezona u većini, ja sam sigurno primijetio zajednička nit u mnogim 2017. Trendove:

Ozdravljenje kristalno-tematske nijansama

Od tanzanit da Garnet Rose kvarc, naša novootkrivena ljubav prema dragulja i kristala se širi izvan nakit i dom dekor.

Kada je u pitanju za svrab koji grebe da promijeni stvari i probati nešto drugačije, što bolje doba godine od proljeća? Prema Vision Trener Barbara Bizziou, "Proleće je vreme kada kulturama širom svijeta slave mogućnost novog rasta i svježe početaka. Simboli su jezik duše, i ritual govori taj jezik tečno." Infusing ljekovitost pojedinih predmeta pronađenih u prirodi mogu, po mom mišljenju, svakako se primjenjivati ​​u cijeloj stvari koje sam zahvalan i može nositi oko za stalna inspiracija i uzemljenje - uključujući i moju kovrdžava krunu.

load...

S poštovanjem fotografisao @skinnywashere + @pursuitofportraits

S poštovanjem fotografisao @skinnywashere + @pursuitofportraits

Ovo je posebno važno za mene za iskorišćavanje energiju proljeća.

  • Sezonskim kristala: opal, amber koral, lapis lazuli, i akvamarin.

Više nego ikada kovrdžav žele da njihovi uvojke i spirale da odražava da je od divne nijanse naći u cijeloj prirodi, što je i prirodno potpuno mijenja značenje te riječi. Za toliko godina pisali smo off jarke - ili suptilne - plave, zelene i ljubičaste kao zabranjeno nijanse da se nosi na kosi na "profesionalni" ili "zrele" okruženju. Zahvaljujući razvija društvenih normi prebacuje za prikaz više uključivanje obično nekonvencionalnog oblika samo-izražavanja, normalizacija kristala za holističkog razloga me navodi da se potvrdi da kamen-nadahnut kose želi ostati stranci malo duže.

Da li ste ikada ofarbaj kosu baziran na simboličko značenje boja je?

Slijedite me na Instagram @DevriVelazquez

Pratite NaturallyCurly za više kovrče inspiracije @NaturallyCurly!

Pročitajte zašto sam Samo farbam Po prvi put u 2 godine  

load...