Probao sam devakurl low-poo blagi šampon za čišćenje | BA.inspinre.com
Šminka

Probao sam devakurl low-poo blagi šampon za čišćenje

Probao sam devakurl low-poo blagi šampon za čišćenje

Kao često "ne-shampooer" i samo priznajem sumnjičav svih stvari DevaCurl (Ja ću udariti na ovome kasnije), bio sam definitivno bojazan da isprobaju svoje niske-Poo Original šampon i jedan uslov regenerator Line, bez obzira na to što je osvojio prirodno nagrade Curly urednika u 2016. Tijekom godina, ja sam stvorio prilično čvrsta režim za moju kosu jednom u upotrebi dva mjeseca šampona i moj omiljeni sredstvo za čišćenje koji se sastoji od Jabukovo sirće i malo alkalne vode. Da biste uklonili naslage proizvod, ja imaju tendenciju da gravitiraju prema nekim no name brand šampona ili dobar čišćenje uređaj, jer ja ne šamponiranja moju kosu tako često.

Moje privođenja sa DevaCurl proizvoda proizašla iz činjenice da su bili:

  1. Malo skupo
  2. Proizvodi Mislio sam da je usmjerena više prema looser obrasce pregib

Dok moje misli bile malo neosnovane, ja sam definitivno pristran na osnovu nekih internih predrasude sam imao. Ali vi, nakon što je pokušao ovaj line out DevaCurl me je osvojio. Moja kosa je temeljito očišćen od strane šampon bez oduzeto vlage, a uređaj je bio super hidratantna i imao je dobre klizanje bez osjećaj kao da mi je potrebno koristiti cijelu bocu da natopi moje kovrče i izaći zapetljavanje.

load...

Pre-Use

Dok je moja kosa je vrlo gusta i gusta, moj pojedinačni pramenovi su u redu i ja često doživljavaju jedan pramen čvorova i klupka kada se oteturao moje kovrče zajedno. Iz radi malo istraživanja na internetu i čitanje bocu proizvod, otkrio sam da DevaCurl niske Poo čini čuda za "tanku kosu" i preferirani nježan sredstvo za one kojima je potrebno ukloniti naslage bez upotrebe oštre sredstvo za čišćenje.

Tokom upotrebe

Sam počeo korištenje od strane zasićenje moja kosa sa vodom i nastavite sa iznosu 2 žlice u dlanovima. LOL ovo je smiješno dio vas, jer sam definitivno bacanje DevaCurl strane očiju zašto moja šampon nije lathering. Ali to je blagi sapunicu proizvod! Moja greška! Nakon Utrlja ga oko moje kose na kratko i ostavite da odstoji oko minut ili dva, ispere sam je, a tada su tipične korake šampon (sapunicu, isperite, ponovite). Nakon dvije aplikacije, a onda sam otišao na na uređaj i koristi oko kašiku u svakom delu moju kosu. Stvorio sam 4 sekcije. Onda sam razvezane sa Curlpro Wet Brush, i to je sve što je napisala!

Zaključak

Sve u svemu, dao bih ovo 9/10, jer ko kopa savršenstvo? LOL ozbiljno iako, za sve što je trebalo da uradi, DevaCurl to radi. Pazite, kad sam koristio ovaj proizvod Upravo sam dobio učinio skida zaštitni stil koji je ostavio moju ivice puna naslage, tako da je dubinsko čišćenje bilo u redu. DevaCurl Low-Poo dobio svoju devojku zajedno i postaviti čvrste i CLEAN temelj za moju uređaj nakon toga. Ja ću sigurno biti opet koristite.

Peep da nakon kosu iako! Blistavim kovrče danima!

Da li ste pokušali DevaCurl Low-Poo šampon?

Javite mi svoje mišljenje u komentarima, i kupuju moj novi sveti gral stavka u SHOPNaturallyCurly!

load...