Probajte najtoplije boje kose kose sa velikanom | BA.inspinre.com
Šminka

Probajte najtoplije boje kose kose sa velikanom

Probajte najtoplije boje kose kose sa velikanom

Ako ste u potrazi za pouzdan polutrajne boje za kosu, posežu za brend koji nudi minimalne drippage i dugotrajne boje koje će vas tražim moderan iz sezone u sezonu. Polu-trajna boja u infografiku ste ispod nude sjajna, boja-bogat uvojci zbog ammonia- i vodikovog peroksida bez formula koje obeshrabruju suho vlasište i krajevima.

Intenzivna Ruby Red od Bigen

Ništa nije toplo kao u crveno i sa intenzivnom Ruby Red ćeš da se topi srca i umove sa svojim seksi kovrče. Samo zato što je crvena boja može dočarati vizije sparno ljetne temperature, nećete morati brinuti o presušila, oštećen niti. Ovaj polutrajna boja kose je blag, naftom bogatom i uređaj. Bez obzira na vaš tip kose, ovaj tretman boja će ostaviti kosu sjajna, meka i lijepa.

Prirodni Black od Bigen

load...

Jeste li znali da, bez obzira na godine: Black uvijek će biti nova crna? Razmeću svojim klasičan izgled s ovom polutrajna boja koja nikada ne izlazi iz mode. Odličan za pokrivanje sijede kose, prirodne Crni jedan od najvažnijih laskave bojama sezone. Dare to biti lepa na svoj najprirodniji tražim države, tijekom cijele godine.

Passion Pink od Bigen

Da li imate želju za životom? Da li nositi svoje srce na rukavu? Jeste li jak, razuman i dalje malo više zabave da je prosječna gal? Onda si spreman da uskoči u Passion Pink ove sezone! Pokažite svoje otkačeni ličnost s krajnjim koji privlači pažnju polutrajna boja koja će nahraniti vaše kovrče s medom, pčelinjim voskom i suncokreta.

Karyn A. Austin, Teksas je bio željan da isprobate nove boje na njoj već beljenog kosu. Njeno opremanje svijetle, bold ličnost, ona je izabrala Passion Pink od Bigen. Rekla mi je da joj je boja trajao "oko šest nedelja", koja je pravi dokaz izdržljivost ovog polutrajna boja je.

Uzbuđen o svom novom pregib boja? Reci mi u komentarima ispod teksta ove Bigen pod pokroviteljstvom post koji od ovih zapanjujuće boje ćete pokušati ove sezone. Nisam toliko hrabar kao Karyn, ali možda ću granaju i pokušaj da klasični Prirodni Crna... Do sljedeći put, ostani kovrčava!

load...