Prirodno govoreći ahoy pelene | BA.inspinre.com
Šminka

Prirodno govoreći ahoy pelene

Prirodno govoreći ahoy pelene

Jedan od mojih prijatelja nedavno vratio sa nedjelje na Tom Joyner Fantastic Voyage krstarenje. To je godišnji događaj pod pokroviteljstvom popularnom talk show voditelj Tom Joyner da podigne stipendiju novac za pomoć učenici pohađaju povijesno crnim fakultetima.

Stvarno sam želio biti na krstarenje, a ne da se zabave, ali da nastavim pelena misionarski rad.

Ali, koliko god da želim biti tu za njih, bio sam previše zauzet savjetovanje klijenata na kopnu, koji su u nap poricanja. Nisam imao vremena da se odvoji da pruži podršku za moje sestre koji su odvedeni na pučini.

Možda je to dobra stvar koju sam mogao da ga na krstarenje ove godine. Zadnji put sam otišao, nisam uspeo jadno u svom pokušaju da se utješiti bilo trajnom-izazov duše. To je zato što mi je kosa uhvaćena u ratu vode.

load...

Kada sam se vratio iz tog zlosretnog put prije dvije godine, zajednička sam nesreću u biltenu da moji čitaoci pelena. Pročitajte o tome, a vi ćete shvatiti:

"Pa, dragi čitaoci, vratio sam se iz mojih izlet na pučini, druženje s pelenama i Wannabes tokom Tom Joyner je Fantastic Voyage krstarenje. Moji razlozi za odlazak na krstarenje nije imao nikakve veze sa željom da učestvuju u svim hedonistički aktivnosti koje smo uzeli zakletvu da se ne otkrije.

Moj razlog za odlazak bio čisto altruistički. Znao sam da će krstarenja biti pun žena koje će se zabavljati i radi se na znoj u tom Karibima topline. Znao sam da je većina njih će nositi Stalni, i da će doći do epidemije pelene kada sve to padavine izazvala svoju kosu da biste se vratili u svoje najprirodnije stanje. Znao sam da će biti traumatizirana da iznenadna teksturnih promjene i potrebno da imaju Mosetta tu da ih utješiti.

Ali, iako sam otišao na krstarenje s emocionalnim dobrobit moje sestre 'u vidu, nisam bio u stanju da im pomoć da im je potrebna. To je zato što sam postao žrtva krstarenja.

To se dogodilo kada smo se spustili na malom otoku Coco Cay, gdje Tom Joyner, naš kapetan poremećeni brod, i njegov jednako poremećeni kohorti, J. Anthony Brown, proglasio rat pištolj vode između 'svjetlo kože ded "i" tamnu kožu -ded 'ljudi.

Bitka između multi-hued crnce je žestoka. Ali za permies na obje strane tonus kože linije, bio posebno "za kosu veslanje" iskustvo. Ja sam i dalje progoni zvukova njihovih glasova plač u agoniji kao neprijatelj napao vode gore glave, što uzrokuje svoju kosu da kačite vraćam svojim korijenima.

Osjetio sam njihovu bol, ali sam bio u mogućnosti da dopru i utješiti ih. To je zato što je takođe postao jedan od žrtava rata vode. Dok sam bio na putu za john, ludi gomila 'svjetlo kože-ded' ljudi me zasjedu sa Super Soaker pištolja vode!

To nije bilo važno da im da sam bio nenaoružan, gušenja i udvostručen više od smeha. Pokazali su bez milosti. Pogodili su me u pakao. Ali moj pelena kosa je bila u raju. To je bio vreo dan tako da je moja kosa je bila više nego sretan da biste dobili natapajući je dobila iz te gomile melanina zavidni moroni. Moja kosa, za razliku od kose mog trajnom sestara u borbi za vodu, nije morao da 'se vratim kući. " To je već bio tamo.

load...

To je bio ostatak tijela koje nije imao dovoljno napad. Je natapanje sam dobio u zasjedi mi je slučaj kijavicu, a sve to plača mi je dao laringitis. Da biste izbjegli hvatanje punom zamahu hladno, otkazala sam plan da uteši prave kose sestre ko je naptized u ratu vodi. Ostavio sam ih na svoje prevladavanje uređaje i većinu vremena provodila odmaraju na suncu i očajnički pokušava da zaraste sebe.

load...