Prirodni kalo orao Pletenica | BA.inspinre.com
Šminka

Prirodni kalo orao Pletenica

Prirodni kalo orao Pletenica

Slika: @revampedstudiosalon

Kada u potrazi za go-to stil koji radi za svaku prigodu, važno je da odaberete stil koji je svestran i nizak maintence. Postoji mnogo frizure koje možete izabrati, ali onaj koji naturalistas ljubav je halo pletenicu i za dobar razlog. Lako je stvoriti gotovo bilo koju dužinu kose i tipu kose, može se prilagoditi na nekoliko izgledom, a potrebno je samo nekoliko minuta kako bi, za razliku od više vremena stilova. Evo 5 načina za rock halo pletenice, pomaknite se prema dolje da vidimo kojih je jedna vam najbolje odgovara!

1. Halo Braid

Ovo je klasičan izgled koji vam je potreban da ovlada stvoriti bilo koji drugi izgleda na ovoj listi. Oreol pletenica je temelj tako uče kako da ovladaju je važno ako želite i probati ostale stilove. Da li koristite ovu naučiti drugima ili samo pokušavam oreol pletenicu po prvi put, ovaj kratki tutorial će vas provesti kroz to.

2. Beaded Halo

Za preokret na prirodnu kosu halo pletenica, ova kuglica izgled je svjež odvesti na klasičan izgled. Dok su tipični halo pletenicama zadržati sve svoje pramenove uvučen gore u pletenice, ovaj stil uokviruje lice i dodaje neke teksture i dodatne opreme za svoj izgled bez napora.

load...

3. Halo Short Hair

Odlična stvar u vezi ovog stila je u tome što se lako može učiniti da bilo koju dužinu kose. Kada ste u tranziciji i dalje uči šta stilova rade najbolje za svoj dužine, ovo je odličan način da se igra do kratke kose s lakoćom.

4. Halo Bun Braid

Iako je uobičajeni izgled oreol pletenicu je zaokružiti krunu glave, također možete dodati pleteni punđu na dnu za još teksture i žalbu. Ovo je prilično izgled za rad ili posebne prilike kada želite nešto ekstra na svoj stil.

5. Ljubičasta Side Swept Halo

Kada želite pop boje, halo pletenica za svoju krunu, i dug ponija, taj pogled je pravi trostruko prijetnju. Ovaj izgled je savršen za zabavu ljeto stil kada želite da se zabavite dok okretanje glave.

Jeste li prije nosio halo pletenicu? Javite nam kako oblikujete oreol pletenicu u komentarima ispod.

Pročitajte sljedeći: 30 najboljih Braids & Pletena frizura

load...