Pripremite se za teksturu na pisti s @coolcalmcurly | BA.inspinre.com
Šminka

Pripremite se za teksturu na pisti s @coolcalmcurly

Pripremite se za teksturu na pisti s @coolcalmcurly

New York Fashion Week je samo nekoliko dana daleko, a to znači naš godišnji Tekstura na pisti je praktično ovdje! Da nam što nosimo ne pitaj; mi još ne znamo! Ali s obzirom da dolazi brzo, razgovarao sam sa AnnMarie od @coolcalmcurly koji uvijek izgleda sjajno.

Tekstura na pisti, powered by Sally Beauty, je mjesto za vidjeti i biti viđen u kovrčave kose zajednice, pa želite da budete sigurni da izgledati i osjećati se najbolje (i tako se vaše kovrče). AnnMarie je bio dio našeg Tekstura na pisti influencer tim prošle godine, a bit će i ove godine, tako da sam znala da bih stručne analize o tome kako najbolje pripremiti.

Bili ste ranije dio TOTR influencer tima. Ono što se isticao da vam o ovom događaju?

To je bio iznad i izvan većina tipičnih Fashion Week pokazuje da te vidim. Svi su bili pomalo futuristički sa frizurama, i sa samim fashion - to jednostavno nije izgledalo kao prosječni šou. Ono što se isticao o publika je bila da su svi došli pista spremna. Pomislili biste da će samo modeli imaju svoju kosu i svoju odjeću stilu za pistu, ali polaznici sami došli u ispratiti. To ne samo ljude na pisti koji je imao Fashion Week Vibe je bio; svi su izlazili kao da su išli na same piste.

load...

Da li znate šta želite još nositi?

Još uvek pokušavam da trag na odijelo, ali što se tiče kose Definitivno želim kanal moje unutrašnje SZA, posebno za Fashion Week. Osjećam se kao da ću to veliki, lavica kosu sa velikim, razbarušene kovrče. Ništa previše uredna ili uniformi. Želim da tamo, u neredu, i divlje.

Koji su vaši go-na proizvode da bi to izgledalo?

Ja ću koristiti Mielle i Camille Rose Naturals za moju Prepping, čišćenje i uređaj. Onda ću definitivno koristim Jane Carter Solution - to me dovodi do na mnogo stilova, tako da ću se uključuje te jer imam toliko. Volim da počne sa svoje odsustvo-u, a onda ću vjerojatno povući iz svojih kovrčama Go linija za styler. Njihova brizganjem Sve Curls je neverovatan gel koji mi daje dobar čekanje.

Uvek volim da držim šminke više na prirodnoj strani, tako da ne mislim da ću ići za super glam. Ako ništa drugo, želim nešto što je ipak da izgledaju prirodno, samo poboljšati moje prirodne karakteristike kao što je. Ja definitivno će biti vodeći računa imam vrhunac na trenutku i vodeći računa moja temelj je postavljen za sve svjetla, ali ja ću za prirodniji suptilniji glam ove godine.

Ono što mora imati stavke ili proizvoda vi dovesti u torbici noći? 

Ja ću vjerojatno imati putne veličine Jamajke crna ricinusovo ulje, i naravno za kosu izabrati i nekoliko Bobby igle. Takođe volim da zadrži sjajilo za usne, bijele liner na dodir se tokom cijele noći, i moja maskara.

Nikada nisam mislio da bi bijelo brod sa mnom prije, ali to je dobra ideja.

Da donja linija vode tako lako gubi, a ja volim da koristim bijele kako bi vaše oči pop kada snimate. Tako Volim da neki waterliner sa mnom, tako da mogu biti sigurni oči u potrazi velike i svijetle cijelu noć.

Imate li neki savjet za polaznike TOTR prvi put?

Imam dva glavna savjeta. Prvi je da se pojavi i ispratiti. Kao što sam rekao da je to ne samo ljude na pisti koji dolaze u ovih predivnih odela sa zadivljujućim kose - svi dolaze u svojim nedjelja najbolje. Dakle, čak i ako samo pohađaju, i dalje dolaze u najbolje odjevenih kao da će biti na toj pisti hodanje pred svima. Moj drugi savet je da, iako mislim da bi trebalo da se pojavi i pokazati se, definitivno treba da bude udobno. To nije jedan od onih događaja u kojima svi sede izgleda prilično; to je interaktivni događaj i vrlo društveni događaj. Zato dođite u najbolje odjevenih, ali bude udobno, jer ćete biti na nogama, hoda okolo u razgovoru sa drugim ljudima, i proveravaju proizvođača i proizvoda na štandovima. Ćete praviti svoj put oko događaj druženje sa svim ostalim lepe žene ne tako biti spreman da bude na nogama.

load...

Koji je tvoj omiljeni dio događaja?

Ja sam najviše uzbuđen da vide ideje i izgleda da su brendovi oživi. Mnogi od nas pripremiti za fashion week cijele godine, tako da sam definitivno uzbuđen da vide ideje i kreativnost svi dolaze u život. To je ono što čini Tekstura na pisti šta je to. To nije osnovni frizure te vidim svaki dan, ili odjeće koju vidite svaki dan. Jedva čekam da vidim kreativnost i vizije svi dolaze na život i da se vidi neki Black Girl Magic milost da piste.

Ja sam super uzbuđen za svaki pojedinačni Tekstura na pisti; to je uvijek događaj za pamćenje, tako da sam samo uzbuđen da bude dio nje i ove godine.

Uključite se sutra na našoj Facebook i Instagram na predstavu žive!

load...