Prihvatanje tvojih kurlica za prom | BA.inspinre.com
Šminka

Prihvatanje tvojih kurlica za prom

Prihvatanje tvojih kurlica za prom

Nemojmo ono što smo radili prošle godine dobiti svoju divnu kosu uspravi, hoćemo li? Prošlo je preterano. Želiš sve oči na vas, a vi imate pramenova da se to dogodi. Volumen, uvijanje definiciji, bori sa vlažnost i dugotrajnu postojanost - postoje proizvodi za to.  

Ali najvažnija ljepotu transformacije tips možemo dati zapravo dolazi iznutra. Evo kako da ti bude najljepši sebe na prom.

Budi svoj

Svi ostali se uzima, tako da je vrijeme da se prekrasne kovrčava djevojka koja čini jedinstvenim. Niko ne želi da nosi istu haljinu pa zašto bi želite imati isti umorni frizuru da će i druge mlade dame se sportski? Ravna kosa treba da izgleda elegantan, ali ima tendenciju da izgledaju dosadan bez života ili zvuka. Takođe je trebalo da izgleda seksi, ali do kraja večeri samo izgleda mlitavo. Aha, možemo bolje od toga. Dozvolite kosu ličnosti i kovrdže da sija cijelu noć. Sve što je potrebno su prave proizvode!

load...

Be Your Curls

Svako može imati ravnu kosu. Da, mogu. Imate li stan željeza? Imate li salon za brazilski? Vaš kovrče, zavojnica, a valovi su previše prekrasna i neverovatno proces oštećenja Relakseri. Ne morate da se sakriju ili ih mijenjati jer postoji posebna prilika. Pozivam vas da učinite suprotno. Ovo je vrijeme da zaseni sve one neverovatno stilova koje ste vidjeli na svojim omiljenim kovrčava djevojka mjesta, modeli, i vloggers na YouTubeu. Imate kosu većina žena san (da, oni rade), tako da ih stare, zure i balavi od zavisti kao što zapanjiti maturu sa svojim kovrče, namotaja, i valova.

Učiniti ih velike zapremine za dana! Stavite ih u neredu (ali sexy) lepinja kao vrhunski čvor ili punđu. Rock funky amo jastreb ili pokušati elegantan Updo sa vodopadom kovrče na sve strane. Previše je lik u vašem kovrče da ih ispraviti za maturu. Oni imaju previše ličnost i glam baš kao i vi.

Budite svoje vrste je Beautiful

Ljepota dolazi iznutra i kad prihvatite uvojcima možete početi da ih razumiju; a samim tim i razumijevanje možete njegovati da bude lepa kao ti. Ne kriju vaše kovrče i sigurno ih ne pržiti. Pustite ih da igraju za maturu i prihvate svoju individualnost. Niko ne želi da bude kopija i nijedna žena je ljepše nego kad je zaljubljen u svoju suštinu. To je vrijeme da volite svoje kovrče, zavojnica, a valovi i napraviti prom nezaboravan i izuzetna noć!

VIŠE: 11 proizvoda koji će učiniti Vaš Prom dlake LAST

load...