Pregled skalp kitova za kojeg ste svrabili | BA.inspinre.com
Šminka

Pregled skalp kitova za kojeg ste svrabili

Pregled skalp kitova za kojeg ste svrabili

Ako patite sa lisnatom glave i pokušali bezbroj proizvoda za perut koji iritiraju kožu ili ne rade, ova tri koraka kit će napraviti razliku. Prvi korak je kremasta maska ​​koja pomaže omekšati pahuljice prije čišćenja. Prstima, masirajte Philip Kingsley piling maska ​​za kožu glave da bi se oslobodila i uklanjanje peruti.

Philip Kingsley piling maska

Philip Kingsley piling maska ​​ima propilen glikol, što je vlažilac koji privlači vlagu do vlasišta bez napuštanja nagomilavanje. Još jedan sastojak spomenuti je aloe barbadensis list sok, koji će pomoći ublažiti tender i svrbi vlasište. Tu je i piling nekretnine od cink PCA, kožu agent uređaj koji ima adstringentno i antimikrobna svojstva.

Nanesite masku na kožu glave prije nego što šampon, ali provjerite je li vaš skalp je vlažna. To će olabaviti pahuljice i pomoći sastojke da prodre više. Ostavite masku na koži glave za 10 do 20 min. Uvijek sam stavio svoje klijente pod parobrod tokom ovog koraka. Pomaže omekšavaju kožu i uklonite tvrdokorne pahuljice koje gomilaju u slojevima na koži glave. Parobrodom će također pomoći umiruju kožu.

load...

Koristio sam piling maska ​​na klijenta koji pati sa vlasišta psorijaze sa srebrnastom, bijele mrlje pahuljica koje osećaju teško. Ja lagano nanosi masku, masirala vlasište za 5 min., I stavio joj je pod parobrod za 20 min. Kada sam isprali masku od nje vlasišta, zakrpa je opustio značajno, a prije nego što oni nisu lako kvare.

Iako je piling maska ​​dobro radi za uklanjanje tvrdokorne pahuljice, to je skupo za količinu proizvoda da ćete dobiti u bocu (30 € for.67 oz.). U zavisnosti od toga koliko često pahuljice vratiti, možda ćete završiti troši mnogo novca ako vidite rezultate i želite nastaviti koristiti proizvod. Nažalost, pahuljice se ne mogu otkloniti, samo pod kontrolom.

Philip Kingsley Flaky sampon

Drugi uređaj koristi je Philip Kingsley Flaky sampon. Nakon što isperite masku iz vašeg skalp, koristite šampon da očiste i uklonite prljavštinu i vage iz kose i vlasišta. Sviđa mi se šampon, jer je čisti bez isušivanja ili iritira vlasište, koja teži da se dogodi s nekim peruti.

Drugi sastojak u ovaj šampon je Tea-lauril sulfat, što je oštrija tenzida, ali ovaj šampon nije imala nikakvog efekta sušenja na bilo kose mog klijenta. Treći sastojak je lauril betain blagi surfaktant s uređajem pronađenih nekretnina u šampon, gelove za tuširanje i drugih proizvoda za čišćenje. Čišćenje sastojci čini se da dobro rade razne tekstura, ali jedini način da se zna da li će šampon raditi za vas je da isprobate za sebe.

Philip Kingsley vlasište Toner

Posljednjih uređaj koristi je Philip Kingsley vlasišta Toner. Toner pomaže da rehidrataciju vlasišta i ima adstringentno svojstva koja pomažu apsorbirati višak ulja. Nanesite nakon što isprati svoj uređaj.

Philip Kingsley Flaky vlasišta Toner je kamfor, koji mogu pomoći da se smanji bol uzrokovana iritaciju ili hronična grebanje. Kamfor smanjuje svrab i gljivičnih infekcija. Da biste izbjegli daljnje iritacije vlasišta ili spaljivanje, najbolje je pustiti te rane zarastaju prije nego koristite ovaj proizvod ako imate otvorene rezove ili modrice na koži glave.

Aktivni sastojak nalazi u vlasištu tonera je pirokton olamin. To je sastojak naći u proizvodima kao što su over-the-counter peruti, i drugih proizvoda tematska kože koriste u borbi protiv gljivičnih infekcija vlasišta. Malassezia je uobičajena gljivica odgovorni za perut. Pirokton olamin bori protiv Malassezia i pomaže smanjiti više od ovog gljivica raste. Pomaže minimizirati svrab i može spriječiti gubitak kose, što je čest simptom određenih vrsta poremećaja vlasišta koji uzrokuju skaliranje na koži glave.

load...

Možete koristiti skalp tonera tokom sedmice za smanjenje suhoće i iritacije. To se može primijeniti na mokru ili suhu kosu i dolazi u aplikator bocu koja pomaže da se odustane od tonera gdje ga najviše na vlasištu potrebna.

Moj drugi klijent koji dolazi u salon za vlasište tretmane je koristio Philip Kingsley vlasišta Toner bez upotrebe druga dva proizvoda, i primijetio sam da ima manje crvenilo na njoj vlasišta i značajno smanjenje pahuljica. Ona je rekla kako pomoću tonera, ona šamponi njena kosa manje.

Philip Kingsley Flaky vlasišta Kit radi sjajno u salonu i kod kuće. To je jednostavan za korištenje. Iako kako sistem radi može varirati za svakoga, to je vrijedno cijene, jer kada uočite značajne promjene u iznosu od pahuljica koje se pojavljuju na vlasištu, možete koristiti komplet manje ili rezervirati ga baklju ups.

Jeste li ikad pokušali komplet Philip Kingsley Flaky vlasišta? Da li ste videli rezultate koje bi željeli podijeliti? 

Pročitajte kako da prelazak sa svojim skalp stanje?  

Learn 8 peruti Mitovi ste verovatno Fallen For.  

Moja kosa je masna i smrdljiva šta da radim?  

load...