Pregled proizvoda: Creme of argan oil styling mousse | BA.inspinre.com
Šminka

Pregled proizvoda: Creme of argan oil styling mousse

Pregled proizvoda: Creme of argan oil styling mousse

Surfanje na internetu za slike prirodne kose, proizvodi, i ideja je tako dobra, ali oh tako loše. Koliko puta ste naišli na neku ideju, stil, ili proizvod i da želi da ga probati odmah? Ok, možda samo mene... Ali kad sam prepoznati stvarno dobra stvar, ja skoro uvijek da ga dati u pokretu. Što je bio slučaj kada je koristi mousse u moja prirodna kosa. Kroz moje putovanje, nisam vidio previše naturals koristeći mousse tako je virila moj interes kada sam vidio sliku kolegi kovrčava djevojka s kosom vrlo sličan mome koristeći mousse.

Uvijek sam mislio da mousse je za ljude sa pravim ili valovite kose. Nema šanse da će to raditi na mom gustu, kovrčavu kosu zar ne? Pogrešno. Ona je radila i to dobro radio. Odlučio sam pokušati ovo sa pranje i ode i stavi neki SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curling gel Souffle u mojoj kosi definisati moje lokne zatim Crème prirode arganovim uljem Styling Mousse. Evo moje misli o ovom proizvodu:

dosljednost 

Kao što se i očekivalo, dosljednost je svjetlo, prozračan, i vrlo glatko. 

load...
miris 

Miris je suptilna i miriše kao mješavina cvjetnih mirisa sa nagovještajem kokosa. 

upotreba

Ovaj proizvod se može koristiti za definisane pranje n go i definirane twist outa. To je definitivno mousse usmjerene na kinky / kovrčava kosa zajednice, ali se može koristiti i za kraj ravnu kosu. 

klizanje 

Slip je zapravo prilično dobro, bolje nego što sam očekivao. A opet, nisam znao šta da očekujem, kao što nikada nisam ovo koristiti prije. Ovaj mousse je bio vrlo svilenkasta i glatka, dok se primjenjuje na kosu.

cijena

Ona prodaje po 4 €.

aplikacija
  1. Nanesite ovaj proizvod u moju kosu u četiri dijela sa oko 3-4 pumpi po sekciji.
  2. Smooth ga u odnosu na SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curling gel Souffle i odsustvo-u od korijena do vrha
  3. Koristite Denman četkicu za više definicija.
Rezultati 

Moj cilj u korištenju ovog proizvoda je bio da se dodaju vlage iz arganovo ulje i da se još malo čekanje tokom sedmice. Ne samo da je učiniti sve gore, ali moja kosa nije bio krut i dodao dosta sjaj.

Cons  

Jer ovaj proizvod je tako lagan, kada sam plopped je bilo malo kovrče, ali nakon sušenja nije bilo strašno. I dalje je izgledao sjajno. Samo imajte na umu, ovaj proizvod je tako lagan stvarno ne bi trebalo dirati kosu mnogo na sve dok se potpuno ne osuši.

konačnu presudu 

Bio sam u stanju da nosim pranje i otići cijeli tjedan i imao malo više tijelo-više lagan i prozračan osjećaj-i moje kovrče su jastuk mekan, sjajan, i hidratizirana. Bio je to samo divno.

load...